Mihai Tirnoveanu

Dupa cele o mie de Steaguri Tricolore din 2015, noul obiectiv este cel de o mie de Icoane Ortodoxe pentru Harghita si Covasna

1 Decembrie 2015, o mie de Steaguri Tricolore pentru Harghita și Covasna.
1 Decembrie 2016, o mie de Icoane Ortodoxe.
Obiectivul de anul trecut a fost atins, ba chiar depășit, reusind să dăruim românilor din Inima Țării 1400 de drapele naționale, din care 500 au ajuns la Tg. Secuiesc, chiar de 1 Decembrie.

A fost un semnal puternic atunci, venit din partea voastră, a românilor din țară și diaspora, care prin intermediul Acțiunii noastre ați dăruit steagurile tricolore surorilor și fraților voștri ce se află într-o continuă luptă pentru afirmarea identității românești.

Cei din partea locului au spus că așa ceva nu s-a mai văzut niciodată la Tg. Secuiesc, și că am scris o filă de istorie. Anul acesta vom continua istoria românească, dăruind Harghitei și Covasnei o mie de icoane, pe care, tot voi, cu ajutorul lui Dumnezeu, le veți trimite fraților și surorilor voastre.

Dupa cele o mie de Steaguri Tricolore din 2015, noul obiectiv este cel de o mie de Icoane Ortodoxe pentru Harghita si Covasna

Pentru a ști că suntem umăr lângă umăr cu ei, pentru a arăta că dragostea de Hristos și Neam este și faptă. Împachetați o icoană din casa sau biserica voastră și trimiteți-o la Brașov, ea va ajunge în mâna unui român din Harghita și Covasna, în casa și sufletul lui. O va păstra toată viața, și atunci când se va închina la ea, va ști că nu este singur, va fi cu Hristos și cu tine.

Adresa pe care puteți trimite icoane este: Brașov, str. Liviu Cornel Babeș, nr. 15, bl.20, sc.C, ap.1 pe numele Tîrnoveanu Mihai. Scrieți pe spatele icoanei numele vostru de botez și localitatea în care trăiți, astfel încât fiecare român din Inima Țării să știe de la cine are icoana. Icoanele astfel adunate la Brasov vor fi dăruite de 1 Decembrie tuturor celor prezenți la Tg. Secuiesc de Ziua Națională, precum și bisericilor din Harghita și Covasna. Icoanele trebuie să fie pe lemn sau pe sticlă.
Doamne ajută surori și frați, rugăciunea voastră contează.

Autor/Foto:Mihai Tîrnoveanu

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

14 ore ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

2 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

2 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

2 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

3 zile ago

CITEȘTE ȘI DĂRUIEȘTE LA TÂRGOVIȘTE: RAREȘ PRISACARIU A PRIMIT DISTINCȚIA CULTURALĂ DIN PARTEA MYOSOTIS MEDIA GROUP

Elevii și studenții târgovișteni au luat parte, pe 25 aprilie, la conferințele Citește și Dăruiește…

3 zile ago