Site icon Glasul.info

Deutsche Welle il acuza pe Iohannis ca l-a “plagiat” pe Juncker

Deutsche Welle il acuza pe Iohannis ca l-a "plagiat" pe Juncker

Deutsche Welle il acuza pe Iohannis ca l-a "plagiat" pe Juncker

Deutsche Welle ACUZĂ: Iohannis dă copy paste din Juncker.  De altfel, declarația sa de presă este aproape identică în formă și conținut cu declarațiile președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Anumite pasaje par scoase din chiar discursul despre starea Uniunii pe care acesta l-a susținut miercuri în Parlamentul European, scrie flux24.ro.

A devenit atat de limpede ca Romania este condusa din afara granitelor, incat vatafii mioritici nici macar nu mai depun efortul de a disimula acest lucru, luand si traducand pur si simplu directivele de inspiratie NKVD-ista sau orice alte indicatii pe care le primesc din afara tarii si anuntandu-le norodului.

Deutsche Welle il acuza pe Iohannis ca l-a “plagiat” pe Juncker

Sunt deja ani buni in care Romania nu mai are o viziune proprie aproape in nici un domeniu, atat politica interna cat si cea externa a romanilor fiind dictate din cancelarii externe. Romania este pur si simplu arendata si exploatata de catre multinationale si de catre unele dintre cele mai influente puteri ale lumii.

Niciodata n-au fost incalcate mai grav interesele cetatenilor romani ca in acesti ultimi ani, in care cei care ar trebuie sa apere Romania de la inaltimea si importanta functiilor lor sunt primii care tradeaza si afecteaza grav viitorul acestei natiuni.

Atata vreme cat pentru un inalt demnitar al Romaniei tara si natiunea sunt notiuni abstracte, iar pentru cel care detine cea mai inalta functie in stat nu se gaseste macar o persoana capabila care sa-i faca niste discursuri care sa nu para trase la indigo dupa cele ale liderilor din UE, atunci tarisoarei noastre i se anunta un viitor tare sumbru.

Glasul.info

Exit mobile version