Romania devine Republica Soros! Dacian Ciolos, inca un "ciolanar" soros-ist la carma tarii!, foto: captura youtube
In timpul guvernarii Ciolos, datoria externa a Romaniei a crescut cu 2 miliarde de euro! Ziarul Financiar dezvaluie faptul ca dupa o perioada de 3 ani, pe parcursul carora datoria externa a Romaniei a scazut cu aproximativ 10 miliarde de euro, de la un anumit moment datoria externa a tarii noastre inceput imediat sa creasca in anul 2016 cu 2 miliarde de euro, ajungand pana la suma de 92,5 miliarde de euro.
Nu poate spune nimeni ca guvernarea de pana la acel moment (n.r. al instalarii guvernului Ciolos), adusese numai lapte si miere in Romania, sau ca rezolvase multe dintre problemele acute cu care se confrunta romanii in ultimele doua decenii. Insa exista pana atunci o firava stabilitate si o predictibilitate benefica pentru dezvoltarea Romaniei, atat din punct de vedere politic, dar mai ales din punct de vedere economic.
Ne obsedeaza aproape neincetat ideea potrivit careia un grup restrans de interese oculte stia inainte cu cateva luni de incidentul (n.r. inca nici acum neelucidat) de la Colectiv ca vor face parte din asa zisul “guvernul meu”. Toti acesi “bruxellezi” sau tehnocrati de carton isi pregateau valizele cu mult inainte de tragedia de la Colectiv, stiind ca vechea guvernare va cadea intr-un fel sau altul si ei ii vor lua locul si vor trece la butoane in Romania.
Se vede treaba ca opozantii guvernului Ciolos au gresit grav atunci cand spuneau ca guvernarea tehnocrata aflata sub conducerea lui Dacian Ciolos trebuie numita “guvernul zero”. Fals! Pana si o guvernare “aflata pe zero” ar fi fost mai buna decat joaca total dezastruoasa de-a tehnocratii care a condus din cate se vede, la cresterea deficitului bugetar si a datoriei externe a Romaniei!
Glasul.info
Evenimentul de la Lupșa, din 14 iulie 1910, este un episod mai puțin cunoscut, dar…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…
Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…
Leave a Comment