USR

Ciolos se incaiera cu USR-istii: conflict deschis intre Ciolos si Vlad Alexandrescu

Ciolos se incaiera cu USR-istii: conflict deschis intre fostul premier Dacian Ciolos si fostul ministru al culturii, Vlad Alexandrescu. Iritat de faptul ca fostul ministru al culturii si actual senator USR, Vlad Alexandrescu, a declarat la o intalnire a Grupului pentru Dialog Social ca Dacian Ciolos negociaza in acelasi timp si cu PNL si cu USR o intrare pe scena politica romaneasca in calitate de om politic si nu doar de tehnocrat, fostul premier al Romaniei a contraatacat printr-o replica taioasa.

De altfel, Dacian Ciolos nu-l prea are la inima pe Vlad Alexandrescu, de pe vremea cand acesta era ministru al culturii si a venit cu acea initiativa a cumpararii „Cuminteniei Pamantului”, care s-a dovedit un adevarat fiasco si inca un mare minus in ceea ce priveste imaginea guvernului tehnocrat.

Ciolos se incaiera cu USR-istii: conflict deschis intre Ciolos si Vlad Alexandrescu

„Nu este nicio negociere! Haide sa nu mai rastalmacim in prezența mea!Fiecare spune acest lucru in lipsa mea! Haide sa nu mai rastalmacim! Nu a fost nicio negociere! Am negociat eu cu voi? V-am zis ca va dau ceva daca imi dati voi altceva? Nu am negociat nici cu PNL pentru ca nu am ce sa negociez. Nu am cerut nimic! Reformati-va acolo, in USR, ramanem parteneri, dar fiecare la locul lui”, a declarat Dacian Cioloș la Grupul pentru Dialog Social”

Lupta pentru ciolan se ascute mai nou cam prin toate formatiunile politice, facandu-se diverse proiecte politice pentru viitor. De altfel, nu este  deloc exclusa nici aparitia unui nou partid format pe scena politica romaneasca, coagulat in jurul lui Dacian Ciolos si al adeptilor acestuia, cu precadere dintre cei pastoriti prin „intermedierea” liderilor de la Bruxelles.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

11 Mai 1601 – Mihai Viteazul îşi face intrarea solemnă în Kosice (Cașovia)

La 11 mai 1601 Mihai Viteazul din drum dinspre Viena ajunge la la Kassa / Cașovia…

7 ore ago

La 11 mai 1980, la Baia Mare, pleca la cele veșnice sculptorul român Gheza Vida

La 11 mai 1980, la Baia Mare, pleca la cele veșnice sculptorul român Gheza Vida…

10 ore ago

Alina Gorghiu umblă cu „dicționarul ortopedic” după ea ca să nu se împiedice în limba română!

Madam Alina Gorghiu umblă cu "dicționarul 𝐎𝐑𝐓𝐎𝐏𝐄𝐃𝐈𝐂" după ea ca să nu se împiedice în…

o zi ago

Sediul Poliției de la Carei ținta bătăii de joc a unei conduceri exclusiv UDMR?

Deși li se cere să asigure ordinea și liniștea publică în Municipiul Carei din județul…

2 zile ago