Site icon Glasul.info

Donald Trump promite sa elimine antisemitismul

Donald Trump promite sa elimine antisemitismul

Donald Trump promite sa elimine antisemitismul

Donald Trump promite sa elimine antisemitismul, potrivit Anima News.

Congresul Mondial Evreiesc a publicat un mesaj trimis de catre Donald Trump cu ocazia comemorarii Holocaustului din cel de-al doilea razboi mondial. Discursul lui Trump a fost difuzat la cina Adunării plenare a Congresului Mondial Evreiesc, la care au asistat mai mult de 600 de lideri ai comunitatii evreiesti din intreaga lume, dar si secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite, Antonio Guterres.

Chiar daca sunt cunoscute divergentele din ultima vreme dintre ONU si statul Israel, Antonio Guterres este primul lider al Organizatiei Natiunilor Unite din istorie care participa la acest eveniment.

[quote style=”4″ author=”Antonio Guterres”]Israelul trebuie să fie tratate ca orice alt stat membru al Organizației Națiunilor Unite[/quote] [notice]Criza Uniunii Europene si ordinea globala in era Trump [/notice]

Donald Trump promite sa elimine antisemitismul

Iata cateva fragmente din discursul lui Donald Trump care a fost difuzat la cina Adunarii plenare a Congresului Mondial Evreiesc:

[quote style=”4″ author=”Donald Trump”]In ziua de Yom HaShoah, privim spre trecut, la capitolul cel mai intunecat din istoria umanitatii. Plangem, rememoram, ne rugam si promitem: niciodata din nou. Eu spun, nu din nou. (…) Trebuie sa ignoram amenintarea unui regim care vorbește deschis despre distrugerea Israelului. Nu putem lasa nici macar sa existe un astfel de gand. America este puternica impreuna cu statul Israel.[/quote]

Message to the World Jewish Congress from US President Donald Trump

Exit mobile version