Asiguratorii condamna rapacitatea avocatilor care profita de pe urma accidentelor soldate cu victime umane
Asiguratorii condamna rapacitatea avocatilor care profita de pe urma accidentelor soldate cu victime umane. Dupa ce in presa locala din Iasi a aparut un articol in care era dezvaluita metoda de operare a unor avocati care vanau si apoi incasau comisioanele pe care firmele de asigurari trebuiau sa le plateasca victimelor rezultate din accidentele auto sau familiilor acestora, asiguratorii din regiune au postat un amplu material informativ prin care isi anunta clientii despre aceste practici.
“Activam in domeniul asigurarilor de aproape 15 ani. Ca broker de asigurare, pe langa ofertare si emitere de polite, pe langa evaluarea riscurilor si a calitatii politelor de asigurare deja incheiate de catre clientii nostri, ii si reprezentam pe acestia sau pe alti pagubiti sau victime ale producerii oricarui risc asigurat. Atat in relatia cu firmele de asigurari cat si cu orice persoane fizice sau juridice implicate in demersurile catre obtinerea despagubirilor.
Recent a aparut un articol legat de avocatii/entitatile care vaneaza si apoi incaseaza comisioane uriase de la victimele si urmasii celor decedati in accidente rutiere. Vad doua probleme aici: odata modul in care se abordeaza clientii si se obtin aceste contracte si apoi valoarea onorariilor. Este normal sa fii platit pentru serviciile pe care le oferi si la fel de normal este ca nivelul tau de castig sa fie corelat cu performantele tale. In multe domenii se intampla asa. Insa nu este normal sa iei aproape jumatate din despagubirile pe care le-a primit cineva pentru suferinta indurata si pentru pierderile suferite. Am intalnit din pacate comisioane chiar si de 50%-70%, ceea ce mie se pare inuman. Si 35% mi se pare mult.”, scriu cei de la Infodaune
Sursa: www.Iasicasa.ro
Evenimentul de la Lupșa, din 14 iulie 1910, este un episod mai puțin cunoscut, dar…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…
Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…
Leave a Comment