Religie

Solidaritate ortodoxa: biserica din comuna Mihaileni, judetul Botosani, consolidata de Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe

Solidaritate ortodoxa: biserica din comuna Mihaileni, judetul Botosani, consolidata de Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe.

Membrii Frăției Ortodoxe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe au demarat lucrarile de consolidare a bisericii din comuna Mihaileni, judetul Botosani. Aproximativ 30 de persoane, atat barbati, femei, cat si adolescenti sau chiar si copii, s-au implicat activ in timpul lucrarilor necesare pentru consolidarea edificiului religios.

S-a realizat un sant pentru curatarea fundatiei si fasonarea fierului pentru grinzile de armare, urmand ca sa se monteze grinzile de armare si se vor realiza lucrari de turnare a betonului.

Solidaritate ortodoxa: biserica din comuna Mihaileni, judetul Botosani, consolidata de Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe

„După o călătorie matinală de aproape 6 ore (plecarea la ora 4.00 AM), Frăția Ortodoxă a descălecat în comuna Mihăileni, județul Botoșani și a demarat lucrările de consolidare a bisericii din localitate.
Vom încerca să publicăm actualizări pe parcursul celor două zile alocate acestei tabere de lucru.

Vineri, ora 19.00
Pe șantierul de la Biserica din Mihăileni, lucrările continuă într-un ritm alert, fiind implicate momentan aproximativ 30 de persoane, bărbați, femei, adolescenți și chiar copii.
Până în prezent, lucrările efectuate au constat în realizarea unui șanț de 100 cm pentru curățarea fundației și fasonarea fierului pentru grinzile de armare.
Mâine se va proceda la montarea grinzilor de armare și se vor realiza lucrări de turnare a betonului.”, scrie pe facebook Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de Biruinta 

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

5 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

5 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

7 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

o săptămână ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o săptămână ago