NU desfiintarii Institutului Cantacuzino - Miting la Palatul Cotroceni, marti 7 aprilie 2015, sursa foto: facebook.com/salvamINCDMI
Redresati Institutul Cantacuzino si faceti-l din nou functional daca vreti sa recapatati increderea romanilor!
Indiferent de ce s-ar spune despre situatia sistemului de sanatate din regimul de dinainte de 1989, vaccinurile de la Institutul Cantacuzino erau demne de incredere pentru majoritatea romanilor. Institutul Cantacuzino a reprezentat pentru romanii vaccinati aproape un fel de garantie ca prin actul medical nu se expun unor riscuri majore.
Garantia celor de la Institutul Cantacuzino este data de decenii de activitate fara incidente majore si milioane de romani care au “facut cunostinta” cu dozele de vaccin create in laboratoarele institutului.
Daca in cazul vaccinurilor romanesti de la Institutul Cantacuzino romanii au avut timp de cateva decenii bune sa se familiarizeze cu acest lucru, cunoscand in linii mari cam cu ce au de a face, atat prin experienta individuala cat si a persoanelor din mediul in care traiau, despre vaccinuri aduse de Dumnezeu stie de unde (n.r. de cand este Kazahstan-ul specializat in productia de vaccinuri?), cauta sa se informeze si ei de pe unde pot, adesea aproape inutil insa, informatiile ori lipsind cu desavarsire, ori fiind din niste surse complet neavizate.
Abia acum se vede cu adevarat importanta vitala a Institutului Cantacuzino si cat de criminale au fost deciziile celor care au dus institutul aproape in prag de desfiintare.
Daca autoritatile romane isi doresc cu adevarat niste cetateni sanatosi, atunci trebuie sa faca eforturi deosebite pentru redresarea Institutului Cantacuzino pentru a-l face din nou functional, daca vor sa recapate increderea romanilor!
Sursa: Glasul.info
[poll id=”7″] [sg_popup id=”40″ event=”onload”][/sg_popup]Evenimentul de la Lupșa, din 14 iulie 1910, este un episod mai puțin cunoscut, dar…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…
Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…
Leave a Comment