Cum ar fi aratat Romania cu Vadim Tudor si Mircea Geoana ca presedinti ai romanilor?
Cum ar fi aratat Romania cu Vadim Tudor si Mircea Geoana ca presedinti ai romanilor?
Fie ca ne place sau nu sa recunoastem, istoria contemporana este in foarte multe privinte una mincinoasa. Atat in cazurile alegerilor prezidentiale in care Vadim Tudor a reclamat fraude de proportii in procesul electoral, cat si in cazul similar al lui Mircea Geoana, au existat voci din politica de pe plaiurile mioritice care au recunoscut cu jumatate de gura ca au existat jocuri oculte de culise, ba chiar in cazul lui Vadim Tudor au solidarizat impreuna mai multi jucatori importanti de pe scena politica, in cadrul unui complot care sa nu dea nici o sansa tribunului de a capata acces spre cea mai inalta functie in statul roman.
Sa ne amintim cu totii cateva vorbe din trecut rostite cu privire la fenomenul “alegerilor”:
Si lista cu astfel de citate ar putea continua la nesfarsit, pentru ca exista destul de multi oameni inzestrati cu un pic de materie cenusie, care au reusit sa dezlege de-a lungul istoriei tainele care se ascund in spatele multora din aceste asa zise “alegeri”, prezentate mereu ipocrit sub masca unei imagini democratice.
Daca am face un exercitiu de imaginatie, am putea descoperi rapid ca Romania ar fi putut sa arate intr-un mod complet diferit fata de cum a fost in ultimii ani daca alegerile prezidentiale in Romania ar fi fost castigate de Vadim Tudor si Mircea Geoana. Nu stim daca intr-adevar ar fi fost mai bine pentru Romania si pentru cetatenii acestei tari, insa in mod sigur lucrurile s-ar fi desfasurat diferit.
Glasul.info
[info] Ferma Animalelor – George Orwell [/info] [poll id=”9″] [sg_popup id=”38″ event=”onload”][/sg_popup]Evenimentul de la Lupșa, din 14 iulie 1910, este un episod mai puțin cunoscut, dar…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…
Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…
Leave a Comment