Orlandea Sorin, angajat al Primariei Seica Mare, Foto: captura facebook
Un angajat al primariei Seica Mare, subventionata substantial de la bugetul de stat, isi petrece timpul pe Facebook facand propaganda antiromaneasca
Cum o fi ca sa-ti duci traiul de zi cu zi in România, sa ai ce pune pe masa datorita faptului ca iti primesti salariul in fiecare luna de la o primarie consistent subventionata de la bugetul de stat, asa cum este Primaria Comunei Șeica Mare, si totusi tu sa-ti petreci timpul (n.r. gurile rele spun ca face asta chiar si in timpul serviciului) facand zilnic propaganda antiromaneasca pe Facebook?
Acesta este cazul lui Orlandea Sorin, despre care putem afla din declaratia sa de avere si interese de pe pagina Primariei Comunei Șeica Mare, ca lucreaza ca referent in cadrul unei primarii, care repetam, este intr-un procent semnificativ subventionata de la bugetul de stat.
Asadar, cu toate ca mananca o paine alba din partea statului roman, referentul Orlandea Sorin, angajat la Primaria Comunei Șeica Mare, isi intampina vizitatorii de pe contul sau de Facebook cu o poza in care tine steagul celor care militeaza pentru autonomia sau independenta Transilvaniei.
Si de s-ar limita doar la asta. Insa el se avanta zilnic si pe retelele de socializare pentru a face propaganda antiromaneasca, culmea, chiar impotriva statului care ii subventioneaza salariul pe care il ridica lunar ca referent angajat al Primariei Comunei Șeica Mare, din judetul Sibiu.
Ironia cea mai mare este ca tocmai cei care urla dupa autonomie financiara sunt dependenti de subventiile venite de la bugetul de stat, si cu toate acestea, retorica lor “autonomista” este mai tot timpul agresiva la adresa romanilor din celelalte provincii ale tarii, care vezi domnule, ar sta in calea dezvoltarii economice a ipocritilor astora care s-au alipit ca adezivul de sursele de finantare de la bugetul statului.
Nu stim ce fel de referent o fi acest domn Orlandea Sorin la Primaria Comunei Șeica Mare, insa este clar ca nu prea straluceste nici la capitolul cunostinte istorice si nici la capitolul bun simt, dupa cum se poate vedea din capturile de imagini postate mai sus.
Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…
Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…
La 10 iulie 1466, au început lucrările de construcție la Mănăstirea Putna, una dintre cele…
9 iulie 1941 - În Transilvania de nord-est, ocupată de Ungaria horthystă în urma Dictatului…
Incidentul petrecut la Brad, în 9 iulie 1907, în zi de târg, este o altă…
Ceea ce s-a petrecut la Orăștie, în 9 iulie 1910, este un exemplu grăitor al…
Leave a Comment