Denuntul facut in dosarul ”OUG 13” de la DNA s-ar putea intoarce ca un bumerang impotriva initiatorului?
Intr-o zi sfanta de 27 martie, putorile bolsevice sorosiste organizau „CEAI de făcut împotriva corupției”? Asa salveaza astia România?
In mesageria privata am primit un mesaj care ne-a pus pe ganduri: un sustinator al unionismului se arata foarte dezamagit de faptul ca astia de la USR & comp. isi aleg pentru diferite manifestari sau actiuni civice de-ale lor, tocmai zile precum 1 Decembrie, 27 martie, sau alte zile importante din istoria României.
Nici in acest an n-au stricat aceasta traditie a lor, organizand la Cluj tocmai pe 27 martie 2018, la 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, un eveniment intitulat „CEAI de făcut împotriva corupției”, o manifestare ce face parte din cadrul proiectului „Once upon a Time în România”.
In cadrul respectivului proiect din care face parte si evenimentul „CEAI de făcut împotriva corupției”, organizatorii acestei caravane “anticoruptie” au afisat prin orasele prin care au trecut portretul lui George Soros, chipurile intr-o incercare de a fi ironici fata de acuzatiile ca ar fi sorosisti (n.r. haideti ba, ne lasati, e foarte simplu sa depistam daca sunteti sau nu sorosisti => follow the money!). Si multi dintre voi sunteti!
Asadar, pe 27 martie 2018, cand toata suflarea româneasca a sarbatorit 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, la Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga” din Cluj, putorile bolsevice sorosiste aveau in continuare treburi mai importante decat sarbatorile nationale ale românilor, ei participand la “ceaiuri împotriva corupției”. Nu-i astfel de mirare ca Mutul din fruntea tarii nu a onorat invitatia de la sedința solemnă din Parlamentul României, cand pana si “românilor” sai le era indiferent de insemnatatea acestei zile.
Dar ce spunem noi? Ei au vrut si cu un an in urma pana si pe 1 Decembrie sa faca proteste si alte potlogarii de-a lor #rezistente, asadar de ce ne-ar mira atat de tare ca putorile bolsevice sorosiste ar da o insemnatate mai mare zilei de 27 martie?
La data de 19 iulie 1877, Marele Duce Nicolae, comandantul suprem al armatelor rusești, a…
Confruntarea de la Stănilești, din 18 iulie 1711, a fost un moment crucial și tragic…
Evenimentul din 16 iulie 1479, legat de lucrările de construcție/reconstrucție a Cetății Chilia de către…
Evenimentul din 16 iulie 1894, în care guvernul maghiar de la Budapesta a dizolvat Partidul…
Evenimentul de la Lupșa, din 14 iulie 1910, este un episod mai puțin cunoscut, dar…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Leave a Comment