Scenetă caragialiană: "Da, aşa, dacă e trădare, adică dacă o cer interesele partidului" - Gabriel Harabagiu, tradat de consilierii lui Mihai Chirica?
Scenetă caragialiană la Iaşi: “Da, aşa, dacă e trădare, adică dacă o cer interesele partidului” – Gabriel Harabagiu, tradat de consilierii lui Mihai Chirica?
Tradare la nivel inalt la Palatul Roznovanu! Consilierii lui Mihai Chirica nu mai vor sa lucreze din nou cu viceprimarul Gabriel Harabagiu, scriu cei de la bzi.ro.
Oricine a urmarit cu o minima atentie evenimentele importante din ultimii ani din dulcele târg al Ieșilor, a putut remarca relatia aproape ombilicala dintre primarul Mihai Chirica si viceprimarul Gabriel Harabagiu.
La orice manifestare sau eveniment mai important din capitala Moldovei, cei doi pareau mereu de nedespartit, Gabriel Harabagiu tinand mereu indeaproape de poala lui Mihai Chirica.
Fie ca era vorba de actiuni politice, de manifestari sau evenimente cu tematica culturala, patriotica sau de vreo comemorare a unor fapte si evenimente istorice, cei doi edili erau prezenti aproape in permanenta in echipa completa, intr-un soi de simbioza interdependenta.
Si totusi relatia se pare ca va fi pusa la incercare, mai ales dupa excluderea celor doi din PSD, la pachet cu Sorin Iacoban.
Acum, o publicatie locala vine si afirma ca ar detine informatii pe surse potrivit carora tradarea ar veni din interior si ca o parte dintre consilierii lui Mihai Chirica n-ar mai vrea sa colaboreze cu viceprimarul Gabriel Harabagiu, caruia i-au dat deja si cateva brânci pentru a ajuta la excluderea sa din PSD.
Trădare, trădare, da’ cel puţin s-o ştim şi noi! Ce s-a intamplat de fapt: doi dintre consilierii edilului din Iaşi au furnizat mai marilor PSD informatii care sa ajute la excluderea din formatiunea politica social democrata a viceprimarului Gabriel Harabagiu.
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…
Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…
La 10 iulie 1466, au început lucrările de construcție la Mănăstirea Putna, una dintre cele…
Leave a Comment