Tradatorii Romaniei

Chris Terhes: „Bravo Coldea și Maior! Ați înfrânt! Ați vulnerabilizat și compromis România cum absolut nimeni nu a mai făcut-o in istoria contemporană”

Chris Terhes: „Bravo Coldea și Maior! Ați înfrânt! Ați vulnerabilizat și compromis România cum absolut nimeni nu a mai făcut-o in istoria contemporană”

Președintele Coaliției Românilor pentru Combaterea Corupției, Chris Terhes, face o nouă critică la adresa activității lui Coldea și Maior, pe care îi consideră responsabili de vulnerabilizarea si compromiterea României.

„Până in 2014 mandatele pe siguranță națională erau autorizate de judecători „anume desemnați” de la ICCJ nu în baza unei legi, ci a unui protocol secret ICCJ și SRI. Acest protocol e mai grav decat cel semmat între SRI si PG. Protocolul ICCJ și SRI nu doar ca a compromis justiția, dar a lovit de nulitate TOATA activitatea pe siguranță natională a tuturor serviciilor care au cerut mandat de la ICCJ pana in 2014. Aici mă refer la spionaj, terorism, etc., adică situații care chiar țin de securitate natională.

Bravo Coldea și Maior! Ați înfrânt! Ați vulnerabilizat și compromis România cum absolut nimeni nu a mai făcut-o in istoria contemporană.

Judecătorii de la ICCJ care au autorizat mandate pe protocol trebuie excluși din magistratură și trimiși in judecată.”, a scris Chris Terhes pe facebook

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Sediul Poliției de la Carei ținta bătăii de joc a unei conduceri exclusiv UDMR?

Deși li se cere să asigure ordinea și liniștea publică în Municipiul Carei din județul…

5 ore ago

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

o zi ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

o zi ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

o zi ago