Categories: Mihai Tirnoveanu

Președintele Asociației Calea Neamului: „Toți acei care au răspândit zvonul mizerabil că se votează de fapt altceva ar trebui să aibă măcar acum bunul simț să-și ceară public scuze pentru dezinformarea propagată pe internet”

Președintele Asociației Calea Neamului, Mihai Tîrnoveanu: „Toți acei care au răspândit zvonul mizerabil că se votează de fapt altceva ar trebui să aibă măcar acum bunul simț să-și ceară public scuze pentru dezinformarea propagată pe internet”

Adevărul învinge întotdeauna! Crucea si Drapelul vor triumfa!
Autoritatea Electorală Centrală a afisat la toate secțiile de votare textul explicit al legii care se supune la vot. Bineînțeles că legea care se supune la vot este: ,,Familia se întemeiază pe CĂSĂTORIA liber consimțită între un BĂRBAT și o FEMEIE…”

Așadar, toți acei care au răspândit zvonul mizerabil că se votează de fapt altceva ar trebui să aibă măcar acum bunul simț să-și ceară public scuze pentru dezinformarea propagată pe internet sau să le fie atât de rușine încât să-si dezactiveze conturile de Fb.

Îi știu pe mulți dintre aceștia, pe câtiva dintre ei îi credeam înainte de campania pentru referendum oameni de bună credință. Ar merita expuși pe net, să-i știe toată lumea, mai ales pe cei care se dădeau drept patrioți sau naționalisti.

Se pare însă că nu sunt decât niște biete fantome ,,infiltrate,, în mediul nostru, pentru a dobândi mai întâi credibilitate si mai apoi pentru a acționa în mod toxic din interior. Ce s-a întâmplat acum este o lecție pentru toată lumea, sper că vom învăța ceva din asta, că ,,nu tot ce zboară se mănâncă”.

Alții s-au folosit de referendum pentru a intra acum, în ,,mediile,, noastre, iar unii încă sunt nedescoperiți. Îi stim si pe acestia.

Tuturor le spunem din nou si din nou: Adevărul va învinge întotdeauna! Crucea si Drapelul vor triumfa!

În Sfânta zi de duminică votul continuă, pentru ca acest popor atât de greu încercat să poată spune din nou DA, DA pentru Hristos!”, a scris pe facebook președintele Asociației Calea Neamului, dr. Mihai Tîrnoveanu

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

o oră ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

7 ore ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

8 ore ago

Seară a memoriei anticomuniste. La București, va fi evocat jurnalistul MIHAI CREANGĂ

Joi 9 mai 2024, ora 17, la Academia Civică – București, Strada Jean Louis Calderon…

17 ore ago

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

o zi ago