libris.ro

Președintele Asociației Calea Neamului: „Toți acei care au răspândit zvonul mizerabil că se votează de fapt altceva ar trebui să aibă măcar acum bunul simț să-și ceară public scuze pentru dezinformarea propagată pe internet”

Președintele Asociației Calea Neamului, Mihai Tîrnoveanu: „Toți acei care au răspândit zvonul mizerabil că se votează de fapt altceva ar trebui să aibă măcar acum bunul simț să-și ceară public scuze pentru dezinformarea propagată pe internet”

Adevărul învinge întotdeauna! Crucea si Drapelul vor triumfa!
Autoritatea Electorală Centrală a afisat la toate secțiile de votare textul explicit al legii care se supune la vot. Bineînțeles că legea care se supune la vot este: ,,Familia se întemeiază pe CĂSĂTORIA liber consimțită între un BĂRBAT și o FEMEIE…”

Așadar, toți acei care au răspândit zvonul mizerabil că se votează de fapt altceva ar trebui să aibă măcar acum bunul simț să-și ceară public scuze pentru dezinformarea propagată pe internet sau să le fie atât de rușine încât să-si dezactiveze conturile de Fb.

Îi știu pe mulți dintre aceștia, pe câtiva dintre ei îi credeam înainte de campania pentru referendum oameni de bună credință. Ar merita expuși pe net, să-i știe toată lumea, mai ales pe cei care se dădeau drept patrioți sau naționalisti.

Se pare însă că nu sunt decât niște biete fantome ,,infiltrate,, în mediul nostru, pentru a dobândi mai întâi credibilitate si mai apoi pentru a acționa în mod toxic din interior. Ce s-a întâmplat acum este o lecție pentru toată lumea, sper că vom învăța ceva din asta, că ,,nu tot ce zboară se mănâncă”.

Alții s-au folosit de referendum pentru a intra acum, în ,,mediile,, noastre, iar unii încă sunt nedescoperiți. Îi stim si pe acestia.

Tuturor le spunem din nou si din nou: Adevărul va învinge întotdeauna! Crucea si Drapelul vor triumfa!

În Sfânta zi de duminică votul continuă, pentru ca acest popor atât de greu încercat să poată spune din nou DA, DA pentru Hristos!”, a scris pe facebook președintele Asociației Calea Neamului, dr. Mihai Tîrnoveanu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info