În semn de protest, Garnizoana O…

Încă de la debutul s…

Tata socru îi UDMR-ist!

"Socrul său este mem…

George Simion: Legile Statului t…

Candidatul independe…

Dan Tanasă avertizează: primarul…

"ATENȚIE! Se pare că…

Se mai întâmplă și lucruri bune:…

Din numărul de marți…

Bani publici folosiți pentru seg…

Două săptămâni de fe…

Ion Coja despre Rareș Bogdan: A …

Câte fețe are Bogdan…

Prezentarea publică „Asteroizii …

Comunicat de presă„A…

Românii din Oradea încep să reac…

Orădenii au început …

Românii din Harghita și Covasna,…

Românii din județele…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Președintele Asociației Calea Neamului: “Toți acei care au răspândit zvonul mizerabil că se votează de fapt altceva ar trebui să aibă măcar acum bunul simț să-și ceară public scuze pentru dezinformarea propagată pe internet”

Print Friendly, PDF & Email

Președintele Asociației Calea Neamului, Mihai Tîrnoveanu: “Toți acei care au răspândit zvonul mizerabil că se votează de fapt altceva ar trebui să aibă măcar acum bunul simț să-și ceară public scuze pentru dezinformarea propagată pe internet”

Adevărul învinge întotdeauna! Crucea si Drapelul vor triumfa!
Autoritatea Electorală Centrală a afisat la toate secțiile de votare textul explicit al legii care se supune la vot. Bineînțeles că legea care se supune la vot este: ,,Familia se întemeiază pe CĂSĂTORIA liber consimțită între un BĂRBAT și o FEMEIE…”

Așadar, toți acei care au răspândit zvonul mizerabil că se votează de fapt altceva ar trebui să aibă măcar acum bunul simț să-și ceară public scuze pentru dezinformarea propagată pe internet sau să le fie atât de rușine încât să-si dezactiveze conturile de Fb.

Îi știu pe mulți dintre aceștia, pe câtiva dintre ei îi credeam înainte de campania pentru referendum oameni de bună credință. Ar merita expuși pe net, să-i știe toată lumea, mai ales pe cei care se dădeau drept patrioți sau naționalisti.

Se pare însă că nu sunt decât niște biete fantome ,,infiltrate,, în mediul nostru, pentru a dobândi mai întâi credibilitate si mai apoi pentru a acționa în mod toxic din interior. Ce s-a întâmplat acum este o lecție pentru toată lumea, sper că vom învăța ceva din asta, că ,,nu tot ce zboară se mănâncă”.

Alții s-au folosit de referendum pentru a intra acum, în ,,mediile,, noastre, iar unii încă sunt nedescoperiți. Îi stim si pe acestia.

Tuturor le spunem din nou si din nou: Adevărul va învinge întotdeauna! Crucea si Drapelul vor triumfa!

În Sfânta zi de duminică votul continuă, pentru ca acest popor atât de greu încercat să poată spune din nou DA, DA pentru Hristos!”, a scris pe facebook președintele Asociației Calea Neamului, dr. Mihai Tîrnoveanu


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia