Niciodată n-am văzut lume mai scârbită, mai îngrețoșată decât acum, după toate încercările unor cloace mediatice de a-l spăla pe Augustin Lazăr. Mai întâi au urlat trompetiștii acestor closeturi de propagandă că Lazăr n-ar fi Lazăr, că ar fi vorba de un cu totul alt Lazăr, deși documentul era destul de evident pentru o țară înreagă.
Apoi au încercat să-i minimalizeze responsabilitatea, aruncând răspunderea pentru românii chinuiți în închisorile comuniste, pe oricine altcineva, numai nu și pe neprihănitul taica Lazăr. Și preț de câteva zile au tot curs astfel de minciuni mizerabile, până la momentul în care Lazăr a ieșit să-și ceară … “scuze instituționale”.
Exact ca pe vremea când Leana lui Băse’ le căra porcoaie de bani cu sacoșele, iar scârnăviile din presă se aliniau să laude puzderia de mafioți portocalii, și acum s-au mobilizat să-și îndese adânc și cu nesaț limbile în fundul lui Lazăr pentru a i-l face curat și alb, precum cel al unui bebeluș. Pentru asta, românii n-o să vă uite prea curând, scârnăviilor!
Cert este că toate aceste manevre mizerabile au scârbit atât de mult o parte a românilor, încât cazul Lazăr a acționat în ultimele zile ca un bumerang care a schimbat opțiunile electorale, iar Augustin Lazăr tocmai a devenit cel mai bun agent electoral pentru coaliția de guvernare. Faptul că membrii unor partide precum PNL, USR, PLUS, cu câteva foarte mici excepții, nu doar că nu au reacționat împotriva lui Augustin Lazăr, ci ba chiar s-au ostenit să-i caute tot felul de scuze și să-l apere public, credem că va conta destul de mult la alegerile europarlamentare din acest an, iar românii vor taxa prin vot această atitudine.
S-a vorbit din păcate și se vorbește extrem de puțin despre un eveniment semnificativ din…
Atunci când se vorbește despre maghiarizarea forțată a românilor de pe teritoriul Transilvaniei, majoritatea au…
Declinul evident al Imperiului Otoman începând cu prima jumătate a secolului XIX a încurajat mai…
Deputatul AUR Mihail Neamțu, preşedintele Comisiei pentru cultură, arte şi mijloace de informare în masă,…
La data de 18 aprilie 1942 în comuna Viile Sătmarului s-a petrecut încă un eveniment…
La 17 aprilie 1916 în Birchiș, Caraș Severin, sătenii nu vor să voteze candidatul ungur.…
Leave a Comment