Categories: Opinii

Presa lăzăristă continuă batjocura la adresa deținuților politici: “Lazăr ar fi refuzat să-l elibereze”

Deși chiar procurorul general Augustin Lazăr a ieșit public și și-a cerut deținuților politici “scuze instituționale pentru unele practici discutabile de dinainte de 1989”, spunând de asemenea că “nimeni nu dorește să facă rău cuiva”, presa lăzăristă o ține una și bună cu lipsa de responsabilitate pe care ar fi avut-o tânărul procuror comunist în aparatul represiv îndreptat împotriva deținuților politici din perioada comunistă.

Încă mai există persoane care jură că Augustin Lazăr n-a avut teabă cu Aiudul și că e vorba de un alt Lazăr, deși informația astăzi este accesibilă pentru toată lumea la doar câteva secunde distanță. Atât de tare a reușit presa sistemului ocult să îndoctrineze și să îndobitocească, încât unii au ajuns să refuze până și evidența de necontenstat a unor acte care relevă fără nici un dubiu care este adevărul cu privire la ororile petrecute la Aiud.

“Lazăr transmite premiul GDS lui Iulius Filip, pe care ar fi refuzat să îl elibereze din Penitenciarul Aiud”, scrie Ziarul de Iași

Chiar dacă este destul de limpede până și pentru un copil proaspăt alfabetizat că Augustin Lazăr și-a pus semnătură pe documente prin care i se refuza eliberarea deținutului politic Iulius Filip, presa lăzăristă continuă să semene confuzie: “Lazăr transmite premiul GDS lui Iulius Filip, pe care ar fi refuzat să îl elibereze din Penitenciarul Aiud”, așa își intitulează un articol cei de la Ziarul de Iași.

Pe care ar fi refuzat să îl elibereze“? Pe bune? Chiar așa se face jurnalism în ziua de azi? De la izbucnirea scandalului despre Lazăr și până acum chiar nu s-a ajuns la o concluzie clară cu privire la acest caz? Ce-i cu tot acest partizanat de-a dreptul grețos?

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

10 Iulie 1773 – Raportul împăratului Iosif al II-lea menționa că multe familii de români au emigrat în Moldova sau Țara Românească

Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…

16 ore ago

10 Iulie 1667 – document scris în limba maghiară veche care menționa că pe teritoriul Austriei de azi locuiau valahi

Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…

21 de ore ago

10 Iulie 1466 – Încep lucrările la Mănăstirea Putna, ctitorie a lui Ştefan cel Mare

La 10 iulie 1466, au început lucrările de construcție la Mănăstirea Putna, una dintre cele…

o zi ago

9 Iulie 1907 – Era doar o femeie simplă, cu panglică-n păr. Dar era destul ca să cutremure frica imperiului

Incidentul petrecut la Brad, în 9 iulie 1907, în zi de târg, este o altă…

2 zile ago

9 Iulie 1910 – Prigonirea tricolorului românesc la Orăștie de către jandarmii unguri

Ceea ce s-a petrecut la Orăștie, în 9 iulie 1910, este un exemplu grăitor al…

2 zile ago