Marian Munteanu: „Pseudo-dizidentul Dinescu și ”noua” ȘOBOLANIADĂ.Când corabia e în pericol, primii care o părăsesc sunt, după cum bine se știe, șobolanii”

„Când corabia e în pericol, primii care o părăsesc sunt, după cum bine se știe, șobolanii”, a scris Marian Munteanu pe facebook

„Pseudo-dizidentul Dinescu și ”noua” ȘOBOLANIADĂ

Când corabia e în pericol, primii care o părăsesc sunt, după cum bine se știe, șobolanii.Unii dintre aceștia sunt, însă, șobolani profesioniști, adică indivizi cu o îndelungată experiență în trădare, duplicitate și impostură. Ei trebuie cunoscuți și studiați cu atenție.

În această cheie trebuie citit cazul “poetului“ Mircea Dinescu, care anunță că dorește să fie șters din lista fondatorilor Grupului pentru Dialog Social (grup care tocmai l-a premiat, cu un tupeu nemărginit, pe procurorul Aug. Lazăr). Chiar dacă, în acest caz, nu vorbim de o corabie, firește, ci de o hazna (încă) plutitoare.

Dinescu este, în realitate, un versificator de mâna a doua, școlit la cunoscuta academie Ștefan Gheorghiu (școala superioară de cadre a Partidului Comunist Român) și promovat aberant, de vreo treizeci și ceva de anișori, pe post de… “dizident anti-comunist“ !!! Umăr la umăr cu alți așa-ziși “revoluționari” și ”anti-comuniști” de mucava, propagandistul Dinescu a vărsat nestingherit otravă prin tot felul de canale media, făcându-se că lucrează pentru binele nației dar, în realitate, fiind una dintre cele mai active voci din corul idioților utili ce au slujit vasta operațiune de distrugere a României. 

Desigur, intensa sa activitate propagandistică nu a rămas nerăsplătită. De aceea, s-ar cuveni niscaiva anchete serioase – că tot suntem în plină luptă împotriva corupției – care, fără îndoială, vor aduce multe, multe surprize pentru cei care au avut naivitatea să aibă încredere într-un asemenea individ.

”Demisionar” sau nu, Dinescu rămâne ce a fost și nu mai poate păcăli multă lume. Încet dar sigur, iese la lumina întreaga mizerie a conspirației bolșevice (vechi și noi) care a infectat și încă infectează societatea românească.

Oricum, veți vedea o puzderie de asemenea ”cazuri”. ”Șobolaniada” abia a început!”, a scris Marian Munteanu pe facebook

Marian Munteanu: "Pseudo-dizidentul Dinescu și ”noua” ȘOBOLANIADĂ.Când corabia e în pericol, primii care o părăsesc sunt, după cum bine se știe, șobolanii"
Marian Munteanu: „Pseudo-dizidentul Dinescu și ”noua” ȘOBOLANIADĂ.Când corabia e în pericol, primii care o părăsesc sunt, după cum bine se știe, șobolanii”
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns