Presa mainstream din România a făcut până acum eforturi deosebite să ne prezinte obsesiv un Cluj cucerit de extrema stângă, de bolșevismele celor de la PLUS & USR sau alte mișcări asemănătoare. Total fals! Și la Cluj trăiesc oameni normali, la fel de normali ca la Iași, Timișoara, București, Craiova sau Constanța. Destul de normali cât să respingă un președinte care nu este în stare să rețină nici măcar două întrebări pentru referendum, pe care cică tocmai el le-ar fi clocit.
“Eșec la baia de mulțime a lui Iohannis de la Cluj. S-a lovit de normalitatea clujenilor”, scrie stiridecluj.ro
Deși a trecut cu un alai însemnat de politruci și pupincuriști în urma sa, clujenii s-au limitat la a-l ignora pe Klaus Iohannis, sau unii dintre ei chiar să se întoarcă cu spatele. Atât. Nici măcar o huiduială sau să-l întrebe ceva mai “delicat” cu privire la prostiile pe care le face insul de la Cotroceni. Clujenii s-au limitat doar la a nu-l băga deloc în seamă, ca și cum nici n-ar conta nici cât un fir de praf în viața lor.
Când nu se regizează puhoaie de Rezistenți în așteptarea liderului suprem ca prin Coreea de Nord sau chiar mai rău, folosirea copiilor cu flori în mână în cadrul unor scenarii de tristă amintire care te duc cu gândul la vremurile de dinainte de 1989, Iohannis este complet ignorat, sau chiar evitat.
Bravo clujeni, asta înseamnă că urbea clujeană nu-i pierdută, nu-i contaminată total de către forțele de extremă stânga, așa cum se chinuie din răsputeri să ne prezinte în restul țării propaganda sistemului. Se demonstrează pentru încă o dată că dacă nu se pun în scenă diferite regii, băile de mulțime ale Iohanului sunt din start sortite eșecului.
S-a vorbit din păcate și se vorbește extrem de puțin despre un eveniment semnificativ din…
Atunci când se vorbește despre maghiarizarea forțată a românilor de pe teritoriul Transilvaniei, majoritatea au…
Declinul evident al Imperiului Otoman începând cu prima jumătate a secolului XIX a încurajat mai…
Deputatul AUR Mihail Neamțu, preşedintele Comisiei pentru cultură, arte şi mijloace de informare în masă,…
La data de 18 aprilie 1942 în comuna Viile Sătmarului s-a petrecut încă un eveniment…
La 17 aprilie 1916 în Birchiș, Caraș Severin, sătenii nu vor să voteze candidatul ungur.…
Leave a Comment