Site icon

Noi încercări de intimidare a primarului din Dărmănești din partea extremiștilor maghiari! Constantin Toma a fost citat la Poliție

“Nu se lasă, merge în continuare cu Dumnezeu înainte!
Constantin Toma, primarul orașului Dărmănești a fost citat astăzi la Poliție în urma a două plângeri făcute de doi cetățeni români de etnie maghiară, privitoare la așa- zisa amplasare ilegală a Monumentului si a Crucilor, ridicate în memoria militarilor români, în Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului.

Acum nu mai leagă poarta cu lanțuri si lacăte, ca de Ziua Eroilor, au altă ”strategie”, ne reclamă la Poliție…dacă ei cred că ne pot opri astfel să aniversăm Ziua Armatei la Valea Uzului, se înșeală amarnic.

Presiunile pentru demolarea Monumentului si a celor 52 de Cruci pentru Eroii Armatei Române, amplasate în primăvara acestui an în Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului, continuă din ce în ce mai acut.

Mâine voi relata în acest sens un nou episod, venit dintr-o direcție nebănuită…până una alta, ne vedem pe 25 octombrie, ora 17, la Valea Uzului!
Constantin Toma, primarul orașului Dărmănești, va fi prezent în mijlocul nostru!
Doamne ajută!”

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Exit mobile version