Mare parte din tineretul TFL-isto-#Rezistent își lua lumină tocmai de la niște specimene precum Sabin Orcan, Mălin Bot, Grigore Cartianu, Andreea Pora, Cristian Tudor Popescu, Moise Guran, Lucian Mîndruță & comp. Cam asta era avangarda propagandei “anticorupție”.
“Sabin Orcan, fața hâdă a „jurnalistului anti-corupție”: Așa îi place lui Orcan să spună, mai ales la televizor, că e un jurnalist care luptă împotriva corupției. Acum luptă și cu jurnaliștii de la alte ziare, în special cu cei de la Evenimentul zilei, din motive doar de el știute. Numai că nu suntem fricoși, așa că e timpul să-i răspundem cu aceeași monedă.”, scrie evz.ro
Despre unul dintre aceste vârfuri de lance aruncate demagogic în vâltoarea luptei anticorupție din România, respectiv despre Sabin Orcan, Sorin Ovidiu Bălan scrie că acesta și-ar fi falsificat biografia profesională, prin faptul că a pretins că ar fi fost absolvent de facultate.
”Pe numele său adevărat Sabin Borcan, cel care se prezintă Sabin Orcan a început să bâzâie prin lumea mass-media încă din anii ’90. Îl apasă, însă, o minciună pe care a tot ascuns-o de cititorii săi, negând cu vehemență atunci când i s-a spus că nu se pricepe chiar la orice: Nu are facultate, nici de jurnalism, nici de alt fel. N-ar fi nicio nenorocire că nu are, dar MINCIUNA e greu de tolerat la un jurnalist care pune la zid plagiatorii.”, scrie evz.ro
Deși foarte duplicitară, ipocrită, demagogică, propaganda “anticorupție” a prins în România la foarte mulți naivi, în ciuda faptului că era cântată tocmai de mercenari plătiți ”la pungă” de către Elena Udrea și restul mafiei portocalii. Poate unul dintre cele mai mari defecte ale românilor este tocmai memoria de scurtă durată.
Cum naiba să nu realizezi că tocmai și pe multe dintre minciunile și dezinformările acestor lichele din presă s-a ridicat la putere mafia portocalie, PeDeLeprele care au dus timp de un deceniu la disperare poporul român? Cum naiba să nu miroși deloc hoții care-ți cântă despre anti-hoție?
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…
Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…
La 10 iulie 1466, au început lucrările de construcție la Mănăstirea Putna, una dintre cele…
Leave a Comment