Categories: Carei

Un consilier local de la Carei își donează indemnizația de consilier local în perioada pandemiei de coronavirus

În perioadele de criză, de cumpănă, atunci se văd și adevăratele caractere ale societății. Deși pe perioada stării de urgență e greu pentru toată lumea și nimeni nu poate spune că o duce ca pe roze, un consilier local din Carei, județul Satu Mare, domnul Ilie Ciută, s-a hotărât ca pe perioada pandemiei de coronavirus să-și doneze integral indemnizația de consilier local.

„Datorită nevoilor stringente cu care se confruntă personalul de la Spitalul Municipal Carei în perioada pandemiei de coronavirus am decis ca să îmi donez toată indemnizația de consilier local celor implicați în identificarea de echipamente și consumabile și anume asociației careiene „Inimi deschise spre mânuțe întinse”.

Nu este mult, dar e bine să ne implicăm cu toții, să fim solidari, să încercăm să dăm dovadă că ne pasă de comunitate în situații ca cea de acum. Este foarte important să ținem legătura unii cu alții, să ne mobilizăm pe toate căile pentru a trece peste această încercare grea. Stați acasă!”, a scris pe contul său de facebook Ilie Ciută, consilier local din CAREI, județul Satu Mare

Foto: captură facebook / Ciută Ilie

Nota noastră: Sperăm ca exemplul consilierului careian să fie urmat și de către colegii săi din consiliul local, de ce nu, în frunte chiar cu primarul Municipiului Carei, pentru a arăta cu toții că le pasă de cetățenii din Carei, că le pasă de momentele grele prin care trec unii dintre concetățenii lor.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Sediul Poliției de la Carei ținta bătăii de joc a unei conduceri exclusiv UDMR?

Deși li se cere să asigure ordinea și liniștea publică în Municipiul Carei din județul…

4 minute ago

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

20 de ore ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

o zi ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

o zi ago