“S-a întâmplat vineri, cu puțin înainte de prânz. Ziarul „Național” a dispărut brusc de pe Facebook. Nu se mai regăseau articolele publicate. Nici ale colegilor mei și nici ale mele. Niciunul. Tot ce însemna cuvânt scris dispăruse fără urmă. Au rămas câteva poze de prezentare a edițiilor print. Atât. De pe rețelele pe care fiecare dintre noi le are veneau vești ciudate. Articolele dispăruseră din grupurile unde fuseseră distribuite.”, a scris ziarul National, publicație înființată în anul 1997
De ceva vreme este limpede faptul că s-a apăsat pedala de accelerație pe cenzura îndreptată împotriva publicațiilor conservatoare, creștine și naționaliste. Și asta se întâmplă din păcate nu doar în România, ci la nivel global. Se ascute lupta “de clasă”, lupta ideologică între globaliști și suveraniști, între internaționaliști și naționaliști, între promotorii depravării și ai dezmățului și conservatori, între cei care-și doresc distrugerea familiei naturale și cei care vor s-o apere…
Epurarea de pe rețelele sociale a site-urilor mai sus amintite, reprezentând cel mai adesea niște publicații conservatoare, creștine și naționaliste (n.r. surprinzător este că uneori în această categorie sunt cuprinse și alte publicații antisistem) constituie deja o formă de îndoctrinare numai cu informații “sigure”, “verificate”, furajate “cu grijă” maselor de către sistem. Un sistem care devine pe zi ce trece tot mai corupt, tot mai autoritar, tot mai dictatorial…
Întâlnim deja tot mai mulți români care o spun clar și răspicat: “Trăim o dictatură și o cenzură chiar mai parșivă decât cea de pe timpul comunismului ceaușist!“.
Jurnaliștii de la Național nu sunt singurii care suspectează că în spatele interzicerii pe facebook a unor site-uri aparținând unor publicații conservatoare, creștine și naționaliste, s-ar afla reprezentanții unor instituții de forță din România, aflați în strânsă cârdășie cu guvernanții actuali.
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…
Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…
La 10 iulie 1466, au început lucrările de construcție la Mănăstirea Putna, una dintre cele…
9 iulie 1941 - În Transilvania de nord-est, ocupată de Ungaria horthystă în urma Dictatului…
Incidentul petrecut la Brad, în 9 iulie 1907, în zi de târg, este o altă…
Leave a Comment