RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

ULTIMA BĂTĂLIE PENTRU România, acum la parlamentare! Iar totul depinde doar de implicarea noastră cu adevarat!

“#Guvernul #Meu” cedează la străini ultimele companii române;ti pe care #încă le mai dețineau românii: Aeroportul Henri Coandă, CEC Bank, Hidroelectrica, Portul Constanța, Romgaz, Transgaz și încă câteva!

Practic, tot ce s-a construit sub regimul Nicolae Ceaușescu, este înstrăinat acum, sub regimul U.E!

STAȚI ÎN CASE, NU IESIȚI, PURTAȚI MASCĂ ȘI ARĂTAȚI CÂT SUNTEȚI DE “EROI”!

apiland.ro

Guvernul a adoptat ordonanța tradarii nationale. S-a intamplat joi seara, 1 octombrie 2020. Efectul: companiile romanesti, nu vor mai fi românesti, pot fi privatizate in plină pandemie/holera/ciumă,samd! Iar in pericol sunt companii precum Cec Bank, Hidroelectrica, Romgaz, Transcgaz, Portul Constanta sau Aeroportul Henri Coanda! Bravo, mișto sub papucul UE!

Concret, Guvernul Orban a adoptat Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legii nr. 173/2020 privind unele masuri pentru protejarea intereselor nationale in activitatea economica. Este vorba despre modificarea legii care interzicea vanzarea participatiilor statului la companiile romanesti timp de doi ani, lege initiata de senatorul PSD Serban Nicolae si alti 13 parlamentari PSD.

Astfel, asa cum Lumea Banilor a dezvaluit in exclusivitate, in vara, Parlamentul Romaniei a adoptat Legea 173/2020 privind unele masuri pentru protejarea intereselor nationale in activitatea economica, actul normativ fiind promulgat de in august de presedintele Romaniei Klaus Iohannis.

Legea stabilea urmatoarele:

„Art.1.- La data intrarii in vigoare a prezentei legi, se interzice, pentru o perioada de doi ani, instrainarea participatiilor statului la companiile si societatile nationale, la banci, precum si la orice alta societate la care statul are calitatea de actionar, indiferent de cota de participatie detinuta.

Art.2.-(1) Se suspenda, pentru o perioada de doi ani, orice operatiuni privind instrainarea participatiilor statului la companiile si societatile nationale, precum si la societatile la care statul are calitatea de actionar, incepute anterior intrarii in vigoare a prezentei legi”.

“Guvernul meu” a dat liber la privatizare mascata!
Masurile sanatoase introduse prin lege, pentru protejarea intereselor Romaniei, nu au fost insa pe placul Guvernului. In acest sens, la scurt timp de la promulgarea legii de catre Iohannis, Guvernul a initiat un proiect de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legii nr. 173/2020 privind unele masuri pentru protejarea intereselor nationale in activitatea economica. Ordonanta de Urgenta a fost introdusa pe ordinea de zi a Guvernului din 3 septembrie 2020, insa adoptarea ei a fost amanata pentru sedinta din 1 octombrie 2020. Data la care a si trecut de Guvern, dandu-se liber la vanzarea companiilor sub forma mascata.

Ordonanta de Urgenta modifica art. 1 si 2 din Legea 173/2020, in sensul in care va fi interzisa doar instrainarea actiunilor statului, deci nu si a participatiilor statului la companiile nationale. Or, participatii inseamna inclusiv activele detinute de stat. Iar permiterea vanzarii participatiilor se da liber practic la instrainarea activelor. O privatizare mascata.

Iata Ordonanta de Urgenta a Guvernului:

“Legea nr. 173/2020 privind unele masuri pentru protejarea intereselor nationale in activitatea economica, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 736 din 13 august 2020, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:

1. Articolul 1 se modifica si se completeaza si va avea urmatorul cuprins: ‘La data intrarii in vigoare a prezentei legi se interzice, pentru o perioada de 2 ani, instrainarea actiunilor detinute de stat la companiile si societatile nationale, la banci, precum si la orice alta societate la care statul are calitatea de actionar, indiferent de cota de capital social detinuta”

2. Articolul 2, alin (1) se modifica si va avea urmatorul cuprins: ‘Se suspenda, pentru o perioada de 2 ani, orice operatiuni privind instrainarea actiunilor detinute de stat la companiile si societatile nationale, precum si la alte societaţi la care statul are calitatea de actionar, incepute anterior intrarii in vigoare a prezentei legi”.

* Cititi Legea 173/2020 privind unele masuri pentru protejarea intereselor nationale in activitatea economica

* Cititi OUG de modificare a Legii 173/2020 privind unele masuri pentru protejarea intereselor nationale in activitatea economica, prin care Guvernul incepe vanzarea companiilor nationale

Și liber la înstrăinat: aeroportul Henri Coanda, BANKA CEC, Hidroelectrica, Portul Constanta, Romgaz, Transgaz si alte companii!
Noi suntem români, noi suntem români, străinii sunt aici pe veci stăpâni!

În concluzie, suntem buni, cei mai tari si mai viteji dintre viteji! In stradă mai iesiti, sau rămâneti participanti la actiuni, cu #CELEBRA #VRĂJEALĂ: sunt alături de tine cu sufletul si cu inima?
IMPLICARE,IMPLICARE si iar IMPLICARE prin FAPTE! Restul e doar TAM, TAM!

Sursa / autor: Gabriel ApreuteseiContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]