libris.ro

ULTIMA BĂTĂLIE PENTRU România, acum la parlamentare! Iar totul depinde doar de implicarea noastră cu adevarat!

„#Guvernul #Meu” cedează la străini ultimele companii române;ti pe care #încă le mai dețineau românii: Aeroportul Henri Coandă, CEC Bank, Hidroelectrica, Portul Constanța, Romgaz, Transgaz și încă câteva!

Practic, tot ce s-a construit sub regimul Nicolae Ceaușescu, este înstrăinat acum, sub regimul U.E!

STAȚI ÎN CASE, NU IESIȚI, PURTAȚI MASCĂ ȘI ARĂTAȚI CÂT SUNTEȚI DE „EROI”!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Guvernul a adoptat ordonanța tradarii nationale. S-a intamplat joi seara, 1 octombrie 2020. Efectul: companiile romanesti, nu vor mai fi românesti, pot fi privatizate in plină pandemie/holera/ciumă,samd! Iar in pericol sunt companii precum Cec Bank, Hidroelectrica, Romgaz, Transcgaz, Portul Constanta sau Aeroportul Henri Coanda! Bravo, mișto sub papucul UE!

Concret, Guvernul Orban a adoptat Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legii nr. 173/2020 privind unele masuri pentru protejarea intereselor nationale in activitatea economica. Este vorba despre modificarea legii care interzicea vanzarea participatiilor statului la companiile romanesti timp de doi ani, lege initiata de senatorul PSD Serban Nicolae si alti 13 parlamentari PSD.

Astfel, asa cum Lumea Banilor a dezvaluit in exclusivitate, in vara, Parlamentul Romaniei a adoptat Legea 173/2020 privind unele masuri pentru protejarea intereselor nationale in activitatea economica, actul normativ fiind promulgat de in august de presedintele Romaniei Klaus Iohannis.

Legea stabilea urmatoarele:

„Art.1.- La data intrarii in vigoare a prezentei legi, se interzice, pentru o perioada de doi ani, instrainarea participatiilor statului la companiile si societatile nationale, la banci, precum si la orice alta societate la care statul are calitatea de actionar, indiferent de cota de participatie detinuta.

Art.2.-(1) Se suspenda, pentru o perioada de doi ani, orice operatiuni privind instrainarea participatiilor statului la companiile si societatile nationale, precum si la societatile la care statul are calitatea de actionar, incepute anterior intrarii in vigoare a prezentei legi”.

„Guvernul meu” a dat liber la privatizare mascata!
Masurile sanatoase introduse prin lege, pentru protejarea intereselor Romaniei, nu au fost insa pe placul Guvernului. In acest sens, la scurt timp de la promulgarea legii de catre Iohannis, Guvernul a initiat un proiect de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legii nr. 173/2020 privind unele masuri pentru protejarea intereselor nationale in activitatea economica. Ordonanta de Urgenta a fost introdusa pe ordinea de zi a Guvernului din 3 septembrie 2020, insa adoptarea ei a fost amanata pentru sedinta din 1 octombrie 2020. Data la care a si trecut de Guvern, dandu-se liber la vanzarea companiilor sub forma mascata.

Ordonanta de Urgenta modifica art. 1 si 2 din Legea 173/2020, in sensul in care va fi interzisa doar instrainarea actiunilor statului, deci nu si a participatiilor statului la companiile nationale. Or, participatii inseamna inclusiv activele detinute de stat. Iar permiterea vanzarii participatiilor se da liber practic la instrainarea activelor. O privatizare mascata.

Iata Ordonanta de Urgenta a Guvernului:

“Legea nr. 173/2020 privind unele masuri pentru protejarea intereselor nationale in activitatea economica, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 736 din 13 august 2020, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:

1. Articolul 1 se modifica si se completeaza si va avea urmatorul cuprins: ‘La data intrarii in vigoare a prezentei legi se interzice, pentru o perioada de 2 ani, instrainarea actiunilor detinute de stat la companiile si societatile nationale, la banci, precum si la orice alta societate la care statul are calitatea de actionar, indiferent de cota de capital social detinuta”

2. Articolul 2, alin (1) se modifica si va avea urmatorul cuprins: ‘Se suspenda, pentru o perioada de 2 ani, orice operatiuni privind instrainarea actiunilor detinute de stat la companiile si societatile nationale, precum si la alte societaţi la care statul are calitatea de actionar, incepute anterior intrarii in vigoare a prezentei legi”.

* Cititi Legea 173/2020 privind unele masuri pentru protejarea intereselor nationale in activitatea economica

* Cititi OUG de modificare a Legii 173/2020 privind unele masuri pentru protejarea intereselor nationale in activitatea economica, prin care Guvernul incepe vanzarea companiilor nationale

Și liber la înstrăinat: aeroportul Henri Coanda, BANKA CEC, Hidroelectrica, Portul Constanta, Romgaz, Transgaz si alte companii!
Noi suntem români, noi suntem români, străinii sunt aici pe veci stăpâni!

În concluzie, suntem buni, cei mai tari si mai viteji dintre viteji! In stradă mai iesiti, sau rămâneti participanti la actiuni, cu #CELEBRA #VRĂJEALĂ: sunt alături de tine cu sufletul si cu inima?
IMPLICARE,IMPLICARE si iar IMPLICARE prin FAPTE! Restul e doar TAM, TAM!

Sursa / autor: Gabriel Apreutesei

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Apreutesei Gabriel

Director Nasul TV Moldova Jurnalist de investigatii