Harta României Întregi va fi arborată la intrarea în Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului!
Sărbătorim 1 Decembrie lângă Eroii care au făcut România Mare, lângă Crucile lor ce se vor a fi dărâmate, care sunt tranzactionate politic de UDMR.
Noi nu negociem nimic, nici sângele nici Jerfta, suntem umărul care țin în picioare cele 52 de Cruci si Monumentul, suntem brațul Eroilor din acest Timp, iar peste noi nu s-a trecut si nici nu se va trece, indiferent de ce parlamente si guverne au fost si vor fi!
Suntem împreună cei care nu se lasă, cei ce nu fac compromisuri, cei care spun ,,Pe aici nu se trece”! Peste Liniile de apărare si de afirmare ale Identității si Libertății Românești nu se trece. Suntem în tranșeele acestei Lupte. Fără circ, fără interese politicianiste, fără interese de partid. Avem un Ideal în schimb, Idealul Libertății de a fi Român, iar această Libertate o exercităm prin ultima redută care ne-a mai rămas, Cultul Eroilor.
De pe această baricadă care încă este Prezentă în adâncul Sufletului multor români, se va putea reconstrui Totul. De o vom pierde si pe aceasta, în zadar va fi totul. Nimic nu se poate construi, reconstrui, fără rădăcini. Dacă nu se pornește de aici, orice demers e doar zgomot, gălăgie nu numai în zadar, ci contra Sensului românesc, identitar.
Ni se dărâmă repere, ni se închid iarăși Sfinții, ni se martirizează din nou Martirii, ni se închid în uitare Luptătorii. Crucile si Memoria lor se clatină odată cu Țara, odată cu existența noastră ca Popor Român.
De aceea zic, din nou si din nou, să mergem la Un Cimitir, pentru Viața de Român, pentru cei care au căzut pentru viața noastră de români, cu Drapelul de Luptă al Regimenutului 15 Infanterie, cu Harta României Întregi, cu Sufletele voastre curate ca apa de Izvor și cu Dumnezeu Înainte pentru Biruința Neamului Românesc!
Împotriva tuturor si pentru Țară!
Autor: Mihai Tîrnoveanu
Evenimentul din 16 iulie 1479, legat de lucrările de construcție/reconstrucție a Cetății Chilia de către…
Evenimentul din 16 iulie 1894, în care guvernul maghiar de la Budapesta a dizolvat Partidul…
Evenimentul de la Lupșa, din 14 iulie 1910, este un episod mai puțin cunoscut, dar…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Leave a Comment