Publicația lui Cartianu și Ciocăzanu, fabrică de știri false! Unde era Diana Iovanovici- Șoșoacă la protestul de care ziceți voi?

Publicația lui Cartianu și Ciocăzanu, fabrică de știri false! Unde era Diana Iovanovici- Șoșoacă la protestul de care ziceți voi?

Fițuica plină de neadevăruri și de propagandă politică și ideologică mizerabilă, ziaristii.com, a publicat marți, 8 iunie 2021, un material intitulat “Șoșoacă și deputatul-infractor Lasca, protest împotriva „falsei pandemii” și a „vaccinării forțate”. AUR îi susține”, care conține încă de la primul cuvânt din titlul său un mare neadevăr: doamna senator Diana Iovanovici-Șoșoacă nu a participat la respectivul protest alături de ceilalți protestatari pomeniți în articolul respectiv de către publicația lui Cartianu și Ciocăzanu.

Ziariștii.com? Care ziariști? Care bicicletă? Când nu sunt în stare nici măcar să verifice niște reguli de bun simț, elementare în jurnalism? Fake news, înșelătorie mediatică, amatorism jurnalistic, toate aceste caracterizări sunt prea fine, prea delicate pentru fițuica ăstora doi, cu care ei împut mediul virtual cu pretenții de “Ziariștii”… De unde atâta jurnalism, când e atâta sărăcie în cunoștințele lor referitoare la deontologia profesiei de jurnalist?

O informație falsă ne este livrată cumva tocmai de o publicație care acuză antivacciniștii de știri false și de propagarea unor teorii ale conspirației? Păi atunci ce preț putem pune noi pe tot ce se scrie și ce se promovează în această fițuică? Ce credibilitate au ăștia care își spun “Ziariștii”, dacă ei pică până și examenul pe care l-ar fi trecut până și o “sărăcie” de student în primul an la jurnalism?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Publicația lui Cartianu și Ciocăzanu răstălmăcește adevărul, fix pe modelul pe care o făcea presa comunistă. Păi bine domnilor, dar vă anunțăm că nu mai suntem în comunism!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Vrei să-i "mulțumești" senatorului din județul tău pentru că a votat pentru implementarea 5G în România? Lista rușinii!

mie iun. 9 , 2021
Vrei să-i “mulțumești” senatorului din județul tău că a votat pentru implementarea 5G în România? Lista rușinii! Luni, 7 iunie 2021, Senatul României, cameră decizională cu privire la proiectul legislativ inițiat de guvernul Cîțu, în urma unei obligații asumate de statul român prin memorandumul încheiat la data de 20 august […]
Vrei să-i "mulțumești" senatorului din județul tău pentru că a votat pentru implementarea 5G în România? Lista rușinii!

Poate vă place și:

libris.ro