Site icon

Când STATUL vrea VACCINAREA FORȚATĂ a cetățenilor ei! Un studiu danez afirmă că varianta Omicron este de până la patru ori mai contagioasă la persoanele vaccinate decât la cei nevaccinați! Cine răspunde pentru consecințe?

Întrebat fiind de unul din colegi dacă mai sunt multe valuri de virusuri, i-am răspuns ironic că mai este mult până ce se termină alfabetul grecesc. Ce e mai grav că mica noastră campanie împotriva vaccinării forțate, nu a fost în zadar… Iată care sunt consecințele. Dar “băieții deștepți” ca de obicei, scapă fără să-i tragă nimeni la răspundere… BRAVO ROMÂNI! DORMIȚI, că DOMNUL va face dreptate!

Un studiu recent al oamenilor de știință din Danemarca despre rata de transmisibilitate a tulpinii Omicron de la persoanele nevaccinate, cât și de la cele vaccinate a fost dat publicității, scrie B1 TV.

Oamenii de știință confirmă faptul că Omicron este de 2,7 – 3,7 ori mai contagioasă decât varianta Delta la persoanele vaccinate. Cea mai mare rată de contagiozitate a fost depistată la persoanele cu doza „booster”, de 3,7 mai mare față de varianta precedentă.

La persoanele nevaccinate, Omicron se transmite de doar 1,17 ori mai ușor față de varianta Delta, o diferență infimă. Studiul are în vedere 12.000 de gospodării din Danemarca, realizat în decembrie, notează sursa citată.

„Datele noastre confirmă faptul că răspândirea rapidă a Omicron poate fi atribuită în primul rând evazivității imune, mai degrabă decât unei creșteri inerente a transmisibilității de bază”, au transmis autorii studiului publicat pe Medrxiv.org, citat de Reuters.

78% dintre cetățenii Danemarcei sunt vaccinați complet, iar 48% au primit deja doza a treia, „booster”. Majoritatea au primit serul de la Pfizer, potrivit agenției amintite.

În aceste condiții, țara lui Hamlet bate record după record în ceea ce privește numărul de noi infectări zilnice. În noiembrie a fost descoperită varianta Omicron, când a și început, de fapt, creșterea exponențială a numărului de infectări, în jur de 10.000 zilnic.

Din ianuarie până în septembrie 2021, nordicii înregistrau doar câteva sute de cazuri în fiecare zi.

În același scenariu, al trendului ascendent de infectări se află toate statele din Europa, cu excepția României și a Bulgariei, care înregistrează cele mai mici cifre ale campaniei de vaccinare, cu 40%, respectiv aproape 30% din populație ce figurează cu minimum o doză administrată, transmite R3Media.

Exit mobile version