O întrebare de bunț simț pentru pentru cei afectați de efectele propagandei criminale: Ce se va întâmpla cu propagandiștii pro-vaccin din pricina cărora au murit oameni și mult mai mulți au rămas în suferință?

Încă de la începutul „crizei pandemice” ne-am numărat printre publicațiile care au tratat obiectiv problemele iscate de această boală. N-am contestat măsurile medicale relevante, ci doar restricțiile aberante și lipsite de orice logică omenescă. Acum, după doi ani de mascaradă politicianistă, cele mai multe din analizele noastre s-au dovedit a fi adevărate. N-am putut accepta impunerea unor acte medicale din motive ce țin de politica bunului simț, ca să nu mai vorbim de garantarea drepturilor și libertăților individuale. Este inadmisibil să-ți riști viața și să accepți un tratament în care nu ai cum să ai încredere, din moment ce nu a fost testat pe cobai măcar câțiva ani, cel puțin pentru siguranța ta psihică. Și totuși, propagandiștii bine plătiți nu au nici cele mai mici remușcări că au susținut „doctorii de partid” școliți la „apelul de seară” care au încurajat și continună să manipuleze milioanele de europeni să se vaccineze. Pentru ei morții și afectații de efectele vaccinului reprezintă un procent infim, în comparație cu marea majoritate care au fost imunizați. Nu au spus însă că cei vaccinați care au fost sănătoși nu vor păți nimic, dar în viitorul apropiat recțiile adverse nu le cunosc, că din cei vaccinați cu probleme de sănătate vor avea și mai grave probleme de sănătate, sau chiar își vor risca viața. Atunci pentru cei afectați de efectele propagandei criminale, rămâne întrebarea de bun simț: Ce se va întâmpla cu propagandiștii pro-vaccin din pricina cărora au murit oameni și mult mai mulți au rămas în suferință?

Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Leave a Comment

Recent Posts

Alina Gorghiu umblă cu „dicționarul 𝐎𝐑𝐓𝐎𝐏𝐄𝐃𝐈𝐂” după ea ca să nu se împiedice în limba română!

Madam Alina Gorghiu umblă cu "dicționarul 𝐎𝐑𝐓𝐎𝐏𝐄𝐃𝐈𝐂" după ea ca să nu se împiedice în…

45 de minute ago

Sediul Poliției de la Carei ținta bătăii de joc a unei conduceri exclusiv UDMR?

Deși li se cere să asigure ordinea și liniștea publică în Municipiul Carei din județul…

10 ore ago

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

o zi ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

2 zile ago