RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Comunicat de presă al senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele Partidului S.O.S ROMÂNIA: „Spuneți un NU categoric reintroducerii restrictiilor! Dreptul la nesupunere civică!”

“In urma interviului lui Raed Arafat de aseara 22.07.2022, de la RealitateaTV, Doamna Senator Diana Iovanovici-Sosoaca, presedinte al Partidului SOS ROMANIA, a transmis un comunicat prin care doreste sa constientizeze populatia ca exista „Dreptul la nesupunere civica”, si ca „Toate aceste decizii sunt neconstitutionale”.”, scrie stiridinromania.ro

“Tot nu ați înțeles că în Guvernul României nu pot sta oameni liberi ca noi? Tot nu ați înțeles că sunt toti în aceeași barcă și au țintele impuse din afară?”, scrie erichmocanu.ro

Redăm integral comunicatul de presă al Partidului S.O.S România (Partidul S.O.S România):

“SPUNEȚI UN NU CATEGORIC REINTRODUCERII RESTRICTIILOR!
DREPTUL LA NESUPUNERE CIVICĂ!

Poate nu știați de ce Rafila făcea pe contestatarul măștii, vaccinării și avea un discurs ca al celor peste 70% neînțepați!

Acum ne-a dumirit cât de perverși pot fi propovăduitorii Noii Ordini Mondiale. A încercat să îi facă pe români să capete încredere în el, l-au asimilat celor care ar fi omul din interior împotriva sistemului, mă rog, asta ar fi vrut bolnavii ăștia ai NOM, ca apoi românii să se ducă (,) ca oile după fentă!
Iată că rafilianul impune restricțiile, după ce, numa’ până ieri se lua la harță cu Arafat si făcea pe eroul național care l-ar fi îngenuncheat pe Șăful urgenței, din Comitetul vieții sclavizate!

Tot nu ați înțeles că în Guvernul României nu pot sta oameni liberi ca noi? Tot nu ați înțeles că sunt toti în aceeași barcă și au țintele impuse din afară?

REFUZAȚI ORICE RESTRICȚII!
DACĂ MAI ACCEPTAȚI SĂ PURTAȚI BOTNIȚA, SIMBOLUL SCLAVIEI, PENTRU O AȘA-ZISĂ PANDEMIE, ÎNSEAMNĂ CĂ AVEȚI GRAVE PROBLEME DE PERCEPȚIE A TUTUROR DOVEZILOR ȘTIINȚIFICE CARE AU DEMONTAT TOATE MIZERIILE LOR!

apiland.ro

RAFILIANULE, NU VOM PURTA BOTNITA!

Dacă magazinele impun botnita, ACȚIONATI CA ÎN CAZUL “MAMAIA”!
Așa cum nu v-ati mai dus pe litoral la Mamaia pt. ca sunt preturi nesimțite, NU MAI INTRATI IN MAGAZINELE CARE IMPUN RESTRICȚII SI CONTROALE PT O PANDEMIE INEXISTENTA!
TOATE ACESTE DECIZII SUNT NECONSTITUȚIONALE!

ROMÂNI, ÎNCEPE LUPTA! VENIȚI ALATURI DE S.O.S. ROMÂNIA SI SENATORUL DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ PENTRU A NE ELIBERA DEFINITIV DIN SCLAVIA PANDEMICA!
IMPREUNA REUSIM!
POPORUL UNIT INVINGE!”, se arată în comunicatul de presă al Partidului S.O.S RomâniaContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]