libris.ro

Diana Șoșoacă: „Oricine ai fi, OM BUN, ÎȚI MULȚUMESC PENTRU ADEVĂR ȘI APRECIERE!”

Diana Șoșoacă: „Oricine ai fi, OM BUN, ÎȚI MULȚUMESC PENTRU ADEVĂR ȘI APRECIERE!”

Jurnalistul Andi-Mihai Anton, autorul unor articole îndreptate împotriva globalismului și împotriva nebuniilor impuse samavolnic societății în aceste vremuri nebune, a postat sâmbătă, 20 august a.c., pe contul său de socializare, o analiză asupra unui moment critic, când România era pe buza prăpastiei, în pericol de a fi implicată într-un război care nu-i al nostru.

Doamna Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă i-a apreciat postarea, confirmând că într-adevăr „ne-au trecut multe gloanțe pe deasupra capului”:

„Da, ne-au trecut multe gloanțe pe deasupra capului!
Ceea ce am facut atunci a intors totul, altfel eram morți! Istoria va spune cândva ce a însemnat actiunea aceea nebuneasca!
Oricine ai fi, om bun, îți mulțumesc pentru adevar si apreciere! }ți mulțumesc pentru ca nici nu știi ce înseamnă ca măcar un singur om sa înțeleagă si sa aprecieze o lupta de tipul: „singur în fața sistemului”.
Om bun, iți mulțumesc ca ai văzut ca in cazul meu, plătesc cu încălcarea dreptului meu la libera exprimare si încălcarea egalitatii de sanse si a accesului liber la justitie si multe alte drepturi!
Oricine ai fi, om bun, iti mulțumesc! Dumnezeu sa te binecuvânteze!
…. ce nu cred ei: se-ntoarce roata! tic-tac!”, a scris pe facebook Doamna Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Redăm integral postarea de pe facebook a jurnalistului AndiMihai Anton, care a generat acest răspuns din partea senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă, acum lider al Partidului S.O.S România:

„Glonț pe la urechi

==================

A trecut în viteză, cât p-aci să ne intre în țeastă. Unii n-au avut habar atunci și n-au nici acum, pentru că sunt la mare. E de ținut minte că la doar câteva săptămâni după ce oamenii au stat în ger cu „îrtia” în mână în față la SMFT, așteptând să primească un răspuns cât de mic legat de o posibila implicare a României în conflictul din Țara lui Nelea – iar SMFT s-a comportat cu ei după principiul FMM – dulapul a anunțat că e gata să livreze armament către Slava, pen’ că așa cerea Poarta. El nu e român și atâta timp cât nemții sunt bine-sănătoși, îl doare fix în cur de ai noștri. În felul lui e naționalist, dacă am fi nemți poate l-am aprecia.

Foto: captură Facebook Andi-Mihai Anton

Faptele sunt fapte și ar fi bine să le ținem minte. Diana Șoșoacă avertizase de mult în legătură cu pactul semnat de vânduții de la București, dar fusese iar vară și când e vară, normal, mergi la mare să te relaxezi. Dar când situația devenise cu adevărat dramatică, a fost singurul politician care a încercat pe cât posibil să mențină o discuție amiabilă cu urșii. Au invitat-o ăia la ambasadă și s-a dus. Înjurată de presă, spurcată de mâncătorii de rahat… s-a dus. Și nu s-a dus pentru că îi plăcea limba rusă, s-a dus pentru că așa era normal. Ăștia toți o luaseră pe arătură, vedeau numai pericole rusești pretutindeni, presa și teveul țipau și urlau, vacarm în toată regula numai pe teme false. La vremea respectivă am scris un articol în care puneam întrebarea de ce România, țară membru NATO care nu e slavă, vrea musai să se bage într-un conflict între două țări slave care nu-s nici măcar în NATO. Bine, dulapul ne-a explicat după aia că trebuia să ne băgăm și noi la bătaie pentru că așa i-au dat lui ordin. Dar rețineți: doamna înjurată de toți s-a comportat normal și corect, fiind singurul politician cu comportament firesc la acea vreme. Comportament firesc în situația inflamată care se crease din cauza inconștienței celorlalți. Nu s-a dus la ambasadă ca să bea vodkă și să danseze, s-a dus într-o încercare disperată de a contrabalansa furia falsă generară de media. Nu știm dacă a contat gestul respectiv pentru urși, dar pentru mine, ca cetățean, acel mic gest de normalitate, pentru care plătește și în ziua de azi, a însemnat enorm. Și n-a fost prima dată când m-am simțit reprezentat ca cetățean. La fel a contat fiecare ieșire în stradă pentru normalitate, pe care Diana Șoșoacă a organizat-o. Au denigrat-o, au încercat s-o marginalizeze, a fost atacată și i s-a luat dreptul de a da explicații în presă și tv. Ce i-au făcut lui Vadim, îi fac ei azi. Aceiași indivizi, aceleași metehne.

Când a venit baba pieloasă la București, iarăși, Diana a fost singurul politician care a ieșit în Piața Victoriei împreună cu noi, la mitingul pentru pace. La vremea aia, numai o mie de oameni s-au putut aduna la București să ceară pace, plus doamna de la Timișoara (dacă țin bine minte), care era de una singură cu o pancartă în mână, strigând „pace” pentru oamenii care erau preocupați mai degrabă să-l saveze pe pianist de furia rușilor decât de situația gravă în care se aflau, fiind chiar de acord să-și trimită copiii peste graniță să moară pe acolo pentru Poartă.

La mitingul pentru pace, m-am uitat după cei patru din coaliție și nu i-am văzut. Nici Gheorghe Piperea nu era acolo cu noi, să spună că nu vrea răboi. Ori erau pe-acolo și stăteau camuflați, ori n-au venit. Bine, noi le urăm succes și suntem cu ochii pe ei, numai că vorbele sunt vorbe iar faptele sunt fapte.

Era cât p-aci să dăm colțul. Nu glumesc, iar cei care știu ce s-a întâmplat în perioada asta, îmi dau dreptate. Dacă Domnul nu ar fi avut grijă de noi, la cum am avut noi grijă de noi eram pa, nici parastas nu avea cine să ne facă. Iar din toamnă, vine o serie nouă de telenovele cu noi jucând rol principal.

Dacă uităm, adormim și nu ne mai trezim.

P.S.1. Diana Șoșoacă este interzisă la te-veu, ceilalți nu. Oare de ce?

P.S.2. Diana Șoșoacă „are amenzi de returnat”, ceilalți nu. Oare de ce?

P.S.3. Mai știți când ne făcea Câțu-Împrumutache teroriști pe toți?”, a scris pe facebook jurnalistul AndiMihai Anton

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info