Site icon Glasul.info

Fii ajutorul lui Moș Nicolae! Ediția a IV-a – Decembrie 2022

neamunit.ro

#atingeunsufletdecopil

Cu prilejul începerii Sfântului post al Nașterii Domnului, Asociația Neamunit vă invită să ne fiți alături la o nouă acțiune de strângere de fonduri/donații, menită a le aduce o rază de speranță copiilor proveniți din familii nevoiașe, chiar de Sfântul Nicolae, ocrotitorul copiilor și al familiei.

Neamunit și prietenii acestora, s-au implicat trup și suflet și la acțiunile anterioare, anul acesta fiind deja a IV-a ediție, prin care am adus împreună un zâmbet pe chipurile copiilor și familiilor acestora.

Ne-am propus să le venim în întâmpinare din nou, dăruindu-le #ghetuțe noi sau alte lucruri de care au nevoie (îmbrăcăminte, jucării, rechizite), detalii despre fiecare copil în parte și necesitățile lui găsiți în link-ul atașat.

Credem cu tărie în continuare, că viitorul țării îl reprezintă copiii, iar o societate sănătoasă presupune în primul o societate EDUCATĂ, de aceea vă așteptăm cu drag să vă alăturați acțiunii noastre, orice mic gest contează enorm pentru toți acești copii.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați pe pagina de FB a Asociației Neamunit România sau accesând site-ul official https://neamunit.ro/contact
Perioada în care se pot trimite cadouri/donații este 15-30 noiembrie, la sediul Neamunit de pe strada Poterași nr. 15, București, respectiv pe https://neamunit.ro/doneaza
Persoană de contact: Dana Florea, telefon 0723 191 709.

„Joaca este cea mai eficientă formă de cercetare” A. Eintein

Link-ul către listă: https://docs.google.com

#FiiAiRomâniei #FAR
#dardindarsefacerai
#NEAMUNIT

neamunit.ro

Exit mobile version