Moment istoric! Partidul S.O.S. România a încheiat protocol de colaborare cu Partidul România Noastră și Partidul DAC!

Ziua de 24 Ianuarie 2023 rămâne o zi cu o însemnătate deosebită în istoria Partidului S.O.S. România, al cărui președinte este Doamna Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă.

 Unicul senator de opoziție din parlamentul României este și unul dintre puținii politicieni care a semnalat importanța sărbătoririi Unirii Principatelor Române pe 24 Ianuarie în București, a͟c͟o͟l͟o͟ u͟n͟d͟e͟ a͟ a͟v͟u͟t͟ l͟o͟c͟ a͟l͟e͟g͟e͟r͟e͟a͟ d͟o͟m͟n͟i͟t͟o͟r͟u͟l͟u͟i͟ A͟l͟e͟x͟a͟n͟d͟r͟u͟ I͟o͟a͟n͟ C͟u͟z͟a͟,͟ ș͟i͟ p͟r͟a͟c͟t͟i͟c͟ “͟n͟a͟ș͟t͟e͟r͟e͟a͟”͟ o͟f͟i͟c͟i͟a͟l͟ă͟ a͟ n͟o͟u͟l͟u͟i͟ s͟t͟a͟t͟ r͟o͟m͟â͟n͟ m͟o͟d͟e͟r͟n͟,͟ n͟u͟m͟i͟t͟ R͟o͟m͟â͟n͟i͟a͟.͟

Cu această ocazie s-a constituit la București, tocmai pe Dealul Mitropoliei, un nou și important pol suveranist, prin semnarea unui protocol de colaborare dintre partidele S.O.S. România, România Noastră și DAC, pentru alegerile din 2024.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Partidul România Noastră este condus de domnul prof. dr. Gheorghe Funar, Leul Ardealului, un om cu o bogată experiență politică, ce are în spate trei mandate de primar al municipiului Cluj-Napoca, plus unul de senator al județului Cluj și este un mai vechi colaborator al Partidului S.O.S. România, pe care îl consiliază încă de la înființare, domnia sa făcând parte chiar din “Sfatul Înțelepților” noului și strălucitorului partid condus de Diana Șoșoacă, Silvestru Șoșoacă și Gib Gabriel.

 

 Partidul DAC este condus de către domnul Cătălin Ioan Berenghi, rezervist al Legiunii Străine Franceze, actualmente un puternic activist civic, care a reușit să împiedice, printre altele, mega–moscheea ce părea gata-construită la un moment dat, în București, plan pus la cale de însuși premierul de atunci, Victor Viorel Ponta. De asemenea rezultatele activismului civic ale fostului legionar sunt arhicunoscute și așa cum a luptat ani de zile pentru Legiune, a luptat și pentru apărarea reperelor identitare, culturale și spirituale ale poporului român, după revenirea acasă.

 

Anunțul încheierii protocolului dintre cele trei partide pentru alegerile din 2024 a fost făcut de Doamna Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, Președintele Partidului S.O.S. România, de către vicepreședintele Partidului România Noastră, domnul Marcel Diță și de președintele Partidul DAC, domnul Cătălin Berenghi, chiar în fața statuii lui Alexandru Ioan Cuza, într-un moment solemn, dedicat Făuritorilor Unirii Principatelor Române. Să fie într-un ceas bun!

Potrivit conducerilor celor trei partide, lista rămâne deschisă și pentru alte partide și ONG-uri care vor să se alăture luptei pentru recâștigarea suveranității și independenței României.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Eveniment de istorie vie, de Ziua Unirii Principatelor Române, la București

mar ian. 24 , 2023
Asociația de Reconstituiri Istorice „Ferdinand I” a fost prezentă de Ziua Unirii Principatelor Române, la Statuia Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, din București, oferindu-le celor prezenți o veritabilă lecție de istorie vie. În fiecare an, la 24 ianuarie, românii sărbătoresc Unirea Principatelor Române din anul 1859, realizată sub conducerea domnitorului Alexandru […]

Poate vă place și:

libris.ro