Poziție publică a O.C.D.L. privind proiectul Legii învățământului preuniversitar

OFICIUL CREȘTIN PENTRU DREPTURI ȘI LIBERTĂȚI, alături de o coaliție formată din peste 150 de organizații ale societății civile, 856 de cadre didactice, precum și alte mii de cetățeni preocupați de sistemul educațional din România, susține solicitările formulate de cele 13 culte religioase recunoscute în România în legătură cu Proiectul Legii învățământului preuniversitar.

Proiectul privind noua Lege a educației impune profesorilor obligația de a preda la clasă diversitatea sexuală, cu referire implicită la conceptul de „orientare sexuală”. Această vădită formă de îndoctrinare ideologică a copiilor și nepoților noștri încalcă într-un mod flagrant convingerile morale, religioase și filozofice ale unei majorități covârșitoare de cetățeni români.

Cunoaștem cu toții, din teribila experiență a altor țări, că promovarea acestei ideologii „de gen” atrage după sine, la din ce în ce mai mulți copii, schimbări de orientare sexuală și chiar schimbări de sex, cu consecința mutilării psihice și fizice a copiilor pe viață, inclusiv distrugerea definitivă a capacității reproductive.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Copiii și nepoții noștri trebuie feriți de propagandă ideologiei de gen, mai ales când se cunoaște că această ideologie le poate produce dezechilibre psihice și emoționale majore, îndepărtându-i de părinți, de familie și de tradițiile spirituale ale poporului lor.

Eliminarea din proiectul de lege a obligației de a promova diversitatea identitară în școală, și a sintagmei referitoare la orientarea sexuală reprezintă o prioritate națională ce reclamă o preocupare conștientă și responsabilă din partea tuturor celor interesați de buna educație a generației actuale și viitoare. Deși statul are un rol vital în susținerea și implementarea demersurilor ce privesc dezvoltarea și protejarea integrității societății românești, vocea care trebuie să primeze în deciziile ce influențează viitorul României trebuie să aparțină societății civile, părințiilor, profesorilor, ONG-urilor etc.

Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie contrară convingerilor sale, libertatea conștiinței trebuie înțeleasă și respectată, iar părinții au dreptul natural și constituțional de a se ocupa de creșterea și educarea copiilor lor. Statul este și trebuie să rămână o unealtă în slujba propriilor cetățeni!

Poziția publică formulată de O.C.D.L. adoptată și transmisă decidenților politici și guvernamentali poate fi citită accesând link-ul de mai jos:

– citește POZIȚIA PUBLICĂ

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Lasă un răspuns

Next Post

25 martie: ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE și ZIUA FEMEII!

sâm mart. 25 , 2023
Potrivit Poliției Române, prin art. 50 din Legea nr. 218 din 23.04.2002 data de 25 martie a fost desemnată Ziua Poliţiei Române. Alegerea acestei date este legată de simbolul creştin al Bunei Vestiri aflat pe primul steag al Marii Agii, simbol ce a fost preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române. În anul […]

Poate vă place și:

libris.ro