RSS
TwitterFacebookPinterest

Aleși locali sau lichele naționale?

Lichelismul aleșilor este același peste tot, fie că vorbim de șnapanii de la gurile Dunării, fie că vorbim de șmecherii verzi din Covasna și Harghita, fie că discutăm de județele aurifere Alba, Hunedoara ori Maramureș, fie că analizăm tipologia alegătorului din regiunea Moldovei sau din bazinul carbonifer ardeleano-oltenesc, ori a plimbătorilor pe bulevardele Bucureștiului sau prin câmpia prăfuită din sudul României.

Iar tipologia alegătorilor, iarăși este identică. Votează ceea ce văd la televizor și nu pot să perceapă viitorul pe care ei îl creionează cu ștampila de vot, pentru nu mai puțin de 4 ani de zile. Darămite să îl MAI și proiecteze mental, pentru crearea unuia mai bun.

apiland.ro

La comanda PSD, sub vădita influență antiromânească a Institutului Elie Wiesel, primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță anunță cu “bucurie” antiromânească schimbarea numelui Liceului Tehnologic „Mircea Vulcănescu” din București în „Liceul Economic nr. 1”.

Foto: captură foto Edupedu

„Anunț cu bucurie că, astăzi, Consiliul de Administrație a luat decizia să schimbe numele instituției de învățământ din Liceul Tehnologic «Mircea Vulcănescu» în «Liceul Economic nr. 1». Decizia a fost luată în unanimitate”, a declarat pentru Edupedu.ro primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță

Primarul Băluță, bucuros că l-a eliminat pe Mircea Vulcănescu


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]