Circ cu Petre Daea despre cerealele din Ucraina: „Comisia a stabilit aşa”
Când țările din jurul României care au avut aceeași problemă cu cerealele din Ucraina și-au luat problema în propriile mâini găsind o rezolvare urgentă, interzicând importul și chiar tranzitul cerealelor ucrainene, în România îi așteptăm pe birocrații europeni să se scarpine după ureche și să dea o decizie mult așteptată care să salveze fermierii români. Vă puteți închipui așa ceva?
Și atunci stai și te întrebi: noi la ce naiba mai avem nevoie de întreg șeptelul ăla din Parlament și de cirezile din Guvern? Cu ce ne ajută pachidermele astea? Când așteaptă să le rezolva dilema câinelui tot stăpânii lor?
„Comisia a stabilit aşa: se interzice importul de produse din Ucraina la următoarele: la grâu, la porumb, la floarea-soarelui, la rapiţă şi apoi şi la uleiul de floare-soarelui. Aceasta a fost concluzia la care a ajuns Comisia, analizând propunerile noastre, solicitările noastre(…)
Se pune întrebarea ce a câştigat România? Da, România a câştigat răspunsul dat de Comisie şi aşteptăm decizia ca această oprire a importului să se facă prin act de către Comisia Europeană, care este responsabilă în domeniu – şi, al doilea, să primească imediat suma necesară care îi revine din repartizarea banilor din cei 100 de milioane euro.”, a spus Petre Daea
“Trăim într-un spectacol de circ prea lung şi păgubitor dat de circarii şi clownii alesi de majoritatea românilor. Votul a fost în mâna ta, române, îţi meriţi pe deplin soarta. Căieşte-te că ai nenorocit-o şi pe-a urmaşilor tăi.”, spunea cândva Nicolae Mareș
Cât de adevărat!
La data de 19 iulie 1877, Marele Duce Nicolae, comandantul suprem al armatelor rusești, a…
Confruntarea de la Stănilești, din 18 iulie 1711, a fost un moment crucial și tragic…
Evenimentul din 16 iulie 1479, legat de lucrările de construcție/reconstrucție a Cetății Chilia de către…
Evenimentul din 16 iulie 1894, în care guvernul maghiar de la Budapesta a dizolvat Partidul…
Evenimentul de la Lupșa, din 14 iulie 1910, este un episod mai puțin cunoscut, dar…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Leave a Comment