libris.ro

(VIDEO) Diana Șoșoacă solicită desființarea Poliției Locale!

(VIDEO) Diana Șoșoacă solicită desființarea Poliției Locale!

Marți, 3 octombrie 2023, în cadrul Ședinței Senatului României, senatorul neafiliat Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele partidului S.O.S. România, a solicitat desființarea Poliției Locale! Propunerea legislativă L387/19.06.2023 pentru modificarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, a fost motivul pentru care Diana Șoșoacă a intervenit revoltată de faptul că prin această propunere legislativă se dorea atribuirea unor noi „puteri” pentru poliția locală, pe care ea o consideră o poliție a primarilor, o poliție de represiune:

„Peste tot pe unde mergi toată lumea se întreabă de ce există Poliția Locală. Poliția Locală este poliția primarului, poliție de represiune, organ abuziv folosit în scopul exercitării abuzurilor primarilor. Acum vreți să le dați și lumini astfel încât să se confunde și cu poliția națională. Vorbind cu cei de la poliția națională și întrebându-i de ce nu mai au tricolorul pe mașinile lor, decât așa o chestie mică, să nu se mai vadă din ce țară sunt, ni s-a zis că pentru că trebuie să ne distingem de cei de la poliția locală.

Păi oricum totul e o apă și-un pământ! Poliția Locală trebuie desființată, iar poliția națională profesionalizată, aduceți oameni profesioniști, pregătiți-i, și atunci vor ști cum să intervină inclusiv împotriva primarului și a abuzurilor primarului. Pentru că în acest moment dați putere primarilor. De ce? Vin alegerile! De ce? Pentru că trebuie să se fure în alegeri! Cum furi? Cu poliția locală! Care face cele mai cumplite abuzuri! Primarul fură, ia voturi de colo, le pune dincolo, sacii și la revedere! O avem pe doamna de la Sectorul 1, elocventă!”, a declarat senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info