Știri

“Asigurarea suportului psihologic al refugiaților”, sesiune organizată de Consiliul Europei la București

“În perioada 23-24 noiembrie a.c., Consiliul Europei a organizat la București o sesiune de pregătire ce a avut ca temă “Asigurarea suportului psihologic al refugiaților”.

Din partea Inspectoratului General pentru Imigrări a participat comisar-șef de poliție dr. psiholog FEODOT Ioana, din cadrul Centrului Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil Giurgiu.

Activitatea a avut ca scop găsirea unor soluții eficiente în gestionarea traumelor victimelor conflictelor armate.”, scrie pe facebook Inspectoratul General pentru Imigrari

Întrebare: pentru românii abuzați și fugăriți din țara lor de o puzderie de guverne nemernice, imbecile și trădătoare, Consiliul Europei nu se gândește să asigure o sesiune de pregătire pentru “Asigurarea suportului psihologic al refugiaților”? Pentru că în condițiile războiului neconvențional, economic, social, cultural și identitar dus împotriva poporului român, mare parte dintre românii care au FUGIT din România cam tot asta sunt, niște refugiați! Că s-au refugiat din motive ECONOMICE, POLITICE, IDEOLOGICE, etc, sau din alte motive, dar tot refugiați rămân și românii!

S-au refugiat din cauza corupției, a hoției, a mârlăniei, a bădărăniei, a incompetenței, a dictaturii, a antiromânismului instituțional, a sărăciei și a mizeriei în care au adus România guvernările TRĂDĂTOARE care s-au tot perindat la cârma României!

Deci, reiterăm întrebarea: binevoiește Consiliul Europei să asigure o sesiune de pregătire pentru Asigurarea suportului psihologic și pentru românii traumatizați de REFORMELE tâmpite susținute de către birocrații de la Bruxelles?

“Asigurarea suportului psihologic al refugiaților”, sesiune organizată de Consiliul Europei la București, Foto: Facebook / Inspectoratul General pentru Imigrari

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

23 Iulie 1859 – A apărut, la București, prima publicație a Armatei Române, “Observatorul militar, diariu, politicu și scientificu”

La 23 iulie 1859 avea loc nașterea presei militare românești: „Observatorul militar, diariu, politicu și…

9 ore ago

21 Iulie 1551 – Ziua când ungurii, prin Ioan Sigismund Zapolya, cedează stăpânirea Transilvaniei lui Ferdinand de Habsburg

Evenimentul petrecut la 21 iulie 1551, când Isabella a Ungariei și fiul ei, Ioan Sigismund…

2 zile ago

20 Iulie 1896 – A apărut ziarul „Liga ortodoxă”, sub conducerea lui Alexandru Macedonski

Pe 1896 a apărut ziarul „Liga ortodoxă", sub conducerea lui Alexandru Macedonski. Ziarul „Liga Ortodoxă”,…

3 zile ago

20 Iulie – Ziua Aviației Române, sărbătorite pe 20 iulie în România, prilejuită de Sfântul Ilie Tesviteanul, ocrotitorul aviației

Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene se sărbătorește anual pe 20 iulie, în aceeași…

4 zile ago

19 Iulie 1877 – Rușii cereau cu insistență ajutorul României după înfrângerile cu turcii

La data de 19 iulie 1877, Marele Duce Nicolae, comandantul suprem al armatelor rusești, a…

5 zile ago