Site icon Glasul.info

Într-un cartier din Brașov “ninge” cu bobițe de polistiren de pe un șantier fără plase de protecție

Într-un cartier din Brașov "ninge" cu bobițe de polistiren de pe un șantier fără plase de protecție

Într-un cartier din Brașov "ninge" cu bobițe de polistiren de pe un șantier fără plase de protecție

Este vorba de cartierul Avantgarden, Bartolomeu, Brașov. Garda de mediu nu răspunde deși s-a încercat contactarea ei de mai multe ori. Am fost contactați de o doamnă din cartierul Avantgarden, Bartolomeu din Brașov, care se plânge de poluarea cu polistiren de la blocurile aflate în construcție în Avantgarden, Bartolomeu, Brașov, construite fără plase de protecție. Bobițele de polistiren rezultate în urma construcției sunt luate de vânt, duse în casele oamenilor, le intră în mașinile din fața blocului din parcare atunci când deschid portierele, spațiul verde din jurul blocului a fost invadat de bobițe de polistiren care arată ca o zăpadă artificială, nemulțumind locatarii din zonă.

Brașoveanca ni s-a plâns că deși a sunat de mai multe ori la Garda de Mediu Brașov, niciodată nu i-a răspuns nimeni și nu știe ce să mai facă pentru a rezolva situația supărătoare cu bobițele de polistiren care intră peste tot și sunt duse de vânt peste tot spațiul verde de lângă blocul în care locuiește ea și familia ei.

Situația este des întâlnită pe șantiere, însă aici a ajuns deja să deranjeze și să polueze până la disperare locatarii blocurilor învecinate cu blocurile aflate acum în construcție.

YouTube video player

Situația este și mai supărătoare prin lipsa de reacție și de implicare a autorităților care ignoră problema și nimeni de la Garda de Mediu Brașov nu răspunde de mai multe zile la telefoanele puse la dispoziție de către instituție.

Exit mobile version