Site icon Glasul.info

“Terorizarea careienilor este o metodă brevetată deja la nivel de conducere a orașului”

"Terorizarea careienilor este o metodă brevetată deja la nivel de conducere a orașului"

"Terorizarea careienilor este o metodă brevetată deja la nivel de conducere a orașului"

“Tunde este o femeie între două vârste care nu are adăpost și stă într-o cabină de autoutilitară din curtea unei case. A lucrat o perioadă în străinătate dar datorită unor multiple afecțiuni de sănătate s-a reîntors la Carei.

A luat legătura cu Direcția de asistență socială dar se pare că situația ei nu este singulară, la Carei existând mai multe persoane fără adăpost care dorm sub cerul liber sau în niște locuri insalubre de tip coteț.

La prima solicitare a unei locuințe de necesitate, una dintre angajatele de la asistență socială i-a sugerat să meargă la doamna Ciută să o ajute când la fel de bine o putea trimite la protectorul său, viceprimarul Keizer.

După ce starea de sănătate i s-a înrăutățit, Tunde a solicitat ajutor pentru procurarea de medicamente. La scurt timp după postarea anuntului umanitar, Tunde s-a trezit cu un telefon de la Direcția de asistență socială în care era luată la rost pentru cele scrise de doamna Ciută. Se pare că adevărul are un prost obicei…deranjează.

Nu este prima persoană care este luată la rost pentru comunicarea cu doamna Ciută, semn că terorizarea careienilor este o metodă brevetată deja la nivel de conducere a orașului.

Între timp Tunde a primit medicamentele necesare dar rămâne de condamnat comportamentul unor angajați de la Direcția socială din subordinea Primăriei Carei, probabil angajați pe cumetrie că tot se practică metoda în administrația Kovacs-Keizer.”

Preluare Buletin de Carei

Exit mobile version