Site icon Glasul.info

Infuzia de AUR din SOS creează gâlceavă în și așa mult dezbinatul partid suveranist

Infuzia de AUR din SOS creează gâlceavă în și așa mult dezbinatul partid suveranist

Infuzia de AUR din SOS creează gâlceavă în și așa mult dezbinatul partid suveranist

Infuzia de AUR din SOS creează gâlceavă în și așa mult dezbinatul partid suveranist. Cine pricepe ce avem în poza aceasta, pricepe și ce se întâmplă la acest moment în SOS.

Politica mioritică trebuie privită ca o mare cârciumă în care cetățenii turmentați din ea se opintesc pe picioare, se clatină și se bălăngănesc fiecare după puterile lor, unii încercând să-și țină echilibrul, alții efectiv târându-se pe sub mese.

Doar cârciumarul își râde în barbă, știind că le-a îndoit băuturile cu apă sau că le-a scuipat în pahare celor pe care nu-i are la inimă. În afară de cârciumar, toți turmentații nefericiți care își îneacă amarul în licorile lui Bachus sunt niște pierzători, de timp, de bani, de speranțe.

Sursa Foto: defapt.ro

La Copac este un cuib vestit în care se adună de mulți ani diverse personaje, și suveraniștii adevărați, idealiști, dar și mulți tablagii, purtători de trese și epoleți infiltrați sau trimiși pe urmele lor, pentru a distruge din fașă orice gând sau încercare de suveranism sau patriotism din partea neamului românesc. Acolo, La Copac, s-au petrecut multe diversiuni și misiuni de filaj orchestrate de către serviciile trădătoare.

De acolo s-au transmis către boșii serviciilor multe dintre planurile zadarnice de salvare a României, starea de spirit a puținilor suveraniști veritabili din România, s-au plantat agenți de influență pe lângă aceste grupuri, agitatori sau pur și simplu spărgători de grup care să dezbine suveranismul românesc.

O imagine face cât o mie de cuvinte… Asta dacă ai puterea de a coborî din coac, sau de a vedea pădurea din dosul copacului.

Exit mobile version