Site icon Glasul.info

Să demontăm o tâmpenie neobolșevică: n-avem autostrăzi pentru că s-au construit biserici prea multe!?

Să o tâmpenie neobolșevică: n-avem autostrăzi pentru că s-au construit biserici prea multe!?

Să o tâmpenie neobolșevică: n-avem autostrăzi pentru că s-au construit biserici prea multe!?

Hai să demontăm o tâmpenie neobolșevică și sorosiștă care văd că tot circulă în mediul virtual.

Păi fraților, dacă ăia care s-au ocupat să umple România de biserici ar fi fost lăsați să se ocupe și de construirea de autostrăzi, oare nu credeți că acum am fi avut și autostrăzi? Pur și simplu ei și-au dovedit competența, o arată chiar această grafică.

Dacă țara ar fi fost administrată la fel de eficient pe cât este administrată Biserica, nu credeți că rezultatul ar fi fost altul?

Încă un aspect: mârlanii care încearcă să vă monteze împotriva Bisericii mint cu nerușinare cu privire la banii publici cu mult mai mulți pe care i-ar fi primit Biserica în comparație cu cei alocați pentru construcția de autostrăzi. Nimic mai fals și mai neadevărat! Vă mai amintiți de Bechtel? Vă mai amintiți de mafia asfaltatorilor din alaiul lui Băsescu?

Sursă imagine: facebook.com/SfantulProfil

Dacă Biserica a reușit o asemenea performanță cu bani mult mai puțini decât nu știu câte ministere ale transportului și ale dezvoltării, etc, asta înseamnă că sunt acolo niște manageri și niște administratori de o mie de ori mai buni decât ceea ce ne-a livrat nouă în ultimele trei decenii această clasă politică mizerabilă!

Sursă imagine: facebook.com/SfantulProfil

Eu în grafica asta nu văd decât niște deosebite competențe ale membrilor Bisericii, și o uriașă incompetență din partea buhailor care ne conduc și ne-au condus în ultimii 30 de ani, secondați de buhaii care caută vinovați oriunde în altă parte decât prin ministerele vinovate de această situație. Fraților, bani au fost cu nemiluita, însă nu a fost voință, pricepere și cinste… De asta nu avem autostrăzi, nu pentru că s-au înmulțit bisericile!

Fandel Mihai

Exit mobile version