Site icon Glasul.info

Fraților, începe deja să se vadă România Educată

Fraților, începe deja să se vadă România Educată

Fraților, începe deja să se vadă România Educată

Fraților, începe deja să se vadă România Educată. Fereastra Overton deschisă de profesorul cu fustă și polițistul cu fustă, deja educă populația României să fie obișnuită cu o nouă garderobă în care “fusta cu pripon” să fie o realitate și o normalitate cotidiană.

La acest moment, văzând siderat ce s-a întâmplat și în timpul “ceremoniei” de deschidere a Jocurilor Olimpice, chiar nu mai cred deloc că e total întâmplătoare această deschidere a ferestrei Overton și pe plaiurile mioritice. Se promovează tot mai agresiv o agendă de acest fel, și sclavii de la “conducere” din România, vătafii forțelor globaliste, caută să umple spațiul public cu această agendă.

România Educată a lui Klanț Oannis nu este despre abolirea analfabetismului în România, așa cum au dorit precursorii săi, începând cu Cuza și mergând până la Ceaușeșcu, ci este despre un nou tip de “alfabetizare”, în care se însușesc niște “valori” total diferite, specifice ideologiei de gen.

PS: dacă o să vă uitați pe multe dintre discursurile sau declarațiile sale publice, Iohannis a încadrat în mare parte dintre ele două noțiuni: ideologia de gen și egalitatea de gen.

Exit mobile version