Site icon Glasul.info

Parlamentarii UDMR promovează fără rușine REVIZIONISMUL în România!

Parlamentarii UDMR promovează fără rușine REVIZIONISMUL în România!

Parlamentarii UDMR promovează fără rușine REVIZIONISMUL în România!

“Priviți ce fac parlamentarii UDMR de Satu Mare: promovează pe pâine harta unei Ungarii ce cotropea teritoriile românești! Parlamentari care au jurat pe Constituția României, care sunt plătiți din banii poporului.

În loc să promoveze respectul reciproc și buna înțelegere, parlamentarii sătmăreni instigă! Noi românii din aceste teritorii știm cel mai bine de ce tratament am avut parte sub ocupația Ungariei mai ales a celei hortyste.

Eu sunt amenințată cu moartea când spun lucrurilor pe nume dar astfel de postări instigatoare nu sunt cenzurate și nici șterse așa cum se șterg postările în care dăm glas cântecelor românești.

Zona Carei a fost una dintre cele mai afectate de ororile și atrocitățile hortyste ce au început în septembrie 1940.

Cui folosesc astfel de postări și manifestări domnule Turos Lorand?”, a scris jurnalista Ciută Daniela pe pagina sa de facebook

Antiteză: Ce fel de stat este acesta unde elevul Vlad Țăranu de la Colegiul „George Barițiu” din Baia Mare este sancționat de niște profesori tembeli, cu creierii făcuți praf din cauza virusului mancurtizării și a renegării identității naționale, pentru că a purtat tricolorul și mesajul „Basarabia e România”, adică în esență pentru că era patriot, și unde un senator al României, Turos Lorand, fie el și de la UDMR, face public propagandă REVIZIONISTĂ împotriva integralității teritoriale a României?

Exit mobile version