Site icon Glasul.info

Tabără de excelență pentru elevii olimpici din Mitropolia Olteniei

Pr. Teodor Marcu

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, în după amiaza zilei de marți, 20 august 2024, la Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Grigorie Teologul” din Craiova, a avut loc deschiderea oficială a taberei de excelență pentru elevii olimpici din Oltenia. Tabăra este intitulată „Science, Intelligence, Research” (SIR), fiind organizată de către Fundația „Cuvântul care zidește”, cu sprijinul Mitropoliei Olteniei. Anul acesta participă un număr de 45 de elevi, din toate județele Olteniei, care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile naționale în anul școlar 2023-2024.

În prima parte a festivității de deschidere, a avut loc Slujba de Te Deum, săvârșită de părintele consilier Adrian Lupu, alături de părintele Dogaru Corneliu, ecleziarhul catedralei mitropolitane, de părintele Vintilă Belcineanu, directorul Seminarului, și de părintele Alexandru Eremia, ca act de recunoștință pentru bunele rezultate la învățătură obținute de tinerii participanți la această tabără. – integral pe mitropoliaolteniei.ro.

Actualizare 23 august – Citiți și: Festivitatea de premiere a elevilor olimpici, prezenți în tabăra organizată de Mitropolia Olteniei (foto mai jos).


Pentru o presă întru adevăr, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Nihil Sine Deo

Exit mobile version