Site icon Glasul.info

Marșul Național Avram Iancu,un triumf al memoriei Crăișorului asupra morții sale!

Soarele Moților – răsare ca un Luceafăr din Chilia Universului – peste strășnicia Istoriei Identității milenare a Românismului Moților! Paralizat, în scaunul cu rotile, am străbătut Țara Moților și Țara Zarandului… cu sufletul în armura vieții și a morții Arhanghelului Moților și al Românismului Identitar!

De la Primăria Câmpeni, bolta cerească a moților… la Templul Sfintelor Biserici din Mihăileni, Zdrapți, Ribița… am adus împreună cu tribunii moților de astăzi… Slujbe de Înălțare și pomenire pentru suflerul mult pătimit al Crăișorului și al Unicului său Dor… închinat Națiunii sale mult iubite!

Politicienii au fost absenți… deși i-am chemat! Ce mai căutați la Țebea? Crăișorul nu este acolo, este icoană vie în sufletele moților! Voi rătăciți prin hazardul istoriei – departe de soarta hristică a Națiunii Sfinte a Crăișorului!

Laurian Stănchescu – tribun smerit al Arhanghelului Românismului, autorul Proiectului Avram Iancu, Erou al Națiunii Române… votat în Parlamentul României – Decret Prezidențial și Lege a Statului Român!

Exit mobile version