Site icon Glasul.info

EXCLUSIV! Emanuel Petran: Este plin de oamenii de la primăria lui Boc în AUR Cluj!

EXCLUSIV! Emanuel Petran: Este plin de oamenii de la primăria lui Boc în AUR Cluj!

EXCLUSIV! Emanuel Petran: Este plin de oamenii de la primăria lui Boc în AUR Cluj!

Fost membru AUR pentru o scurtă perioadă la Cluj, actorul și regizorul Emanuel Petran dezvăluie fața nevăzută a organizării interne a filialei AUR Cluj: “Este plin de oamenii de la primăria lui Boc în AUR Cluj!”, spune actorul Emanuel Petran, acum candidat independent la Camera Deputaților.

Emanuel Petran dezvăluie practic un non combat petrecut la Cluj în timpul alegerilor din vară pentru locale și europarlamentare. Toată strategia electorală a celor de la AUR Cluj se baza pe orice altceva în afara opoziției față de administrația locală Boc.

“Mi s-a șters o postare, dar o reiau. Am aflat că domnul Sabin Sărmaș este nepot domnului Dâncu. Atunci, așa este domnul Sărmaș independent, cum sunt eu Ziua Independenței. După ce la AUR Cluj toată lupta electorală împotriva lui Boc, era făcută tocmai de oamenii lui Boc din primărie, acum independenții sunt sponsorizati de PSD, cei care sunt din partidul comasat, deci, tot de-ai lui Boc. V-am zis că așa va fi când am văzut ce se întâmplă la AUR? Adică, oricine ar fi ales, tot Boc iese. Bai, jegoși sunteți cu toții, cum vă bateți joc de oameni, inpartinfu-le banii și facăndu-i să creadă în basme.”, a scris actorul și regizorul Emanuel Petran într-o postare pe facebook.

YouTube video player

“Opozanții lui Boc, oameni de paie

Am fost înscris în AUR, Cluj. Mi-am dat demisia. Am făcut parte din grupul de lucru de la Cultură. În toate comisiile AUR este plin de oamenii lui Boc, angajați ai primăriei. De fapt, tot AUR Cluj este o anexă a lui Boc. Așa a făcut și cu societatea civilă. A pus în fruntea ong-urilor oameni plătiți de către primărie. De aceea acestea nu fac nimic. Astfel când statuile românești au fost date jos a trebuit să manifestez eu singur și nu societățile Așa zis românești, care poartă numele Avram Uancu, Carpatica etc și care primesc bani tocmai pentru că au în program așa ceva.

În momentul când începeam să spun în comisii ce șcum i trebuie făcut ca Boc să fie atacat, iar AUR să câștige, cei de acolo numai că nu îi plângeau de milă lui Boc. S-a ajuns acolo încât s-a spus că nu el este de vină, că și el este pus de către cineva.

Asta arată că ceea ce spune AUR la nivel central nu pușcă cu ceea ce face AUR la nivel local. Adică, ESTE BLAT!

Călin Cozma, candidatul primariei este și el un catindat de paie, pus tocmai ca să nu-i facă opoziție reală lui Boc. Urmariti-l și vă veți convinge. De fapt toți contracatindatii lui Boc sunt oameni de oaie, puși să nu facă opoziție. Ziarele sunt plătite de către primărie și CJ.

Deci, după alegeri se va întâmpla ceea ce va spun de trei ani. Asta fiindcâ a fost negociat să se întâmple, iar noi nu ne-am opus.

Eu îmi voi face treaba până la capăt și voi face din nou un gest extrem în timpul alegerilor.”, a scris Emanuel Petran într-o altă postare pe facebook

Exit mobile version