Site icon

Candidatul independent care a stârnit Viesparul de la Cluj, amenințat de mafia locală

De când și-a anunțat candidatura ca independent la Camera Deputaților pentru județul Cluj, actorul și regizorul clujean Emanuel Petran are parte de amenințări mai puțin sau mai mult voalate din partea unor anumite grupuri de interese de pe Dealurile Feleacului. Cu câteva zile în urmă, actorul și regizorul Emanuel Petran a făcut o postare foarte ciudată pe contul său de socializare, lăsând să se înțeleagă foarte clar că este amenințat și că i s-ar putea întâmpla ceva rău în viitorul apropiat.

“Zilele următoare vor fi hotărâtoare pentru viața mea. Dacă mi se va întâmpla ceva rău vă dau indicii unde să căutați. Mai ales anul viitor când vor fi revolte. UDMR, CONSILIUL JUDEȚEAN CLUJ, CURTEA DE APEL CLUJ, TEATRUL NATIONAL CLUJ, MASONERIA CLUJ.Oricum, trei prieteni vor face publice toate datele necesare. Este un act de trădare de țară in grup cum nu a mai fost niciodată, în nicio țară din lume.Cu Dumnezeu și Adevărul, înainte!”, a scris actorul și regizorul Emanuel Petran pe contul său de facebook

Fostul director al teatrului de păpuși ”Puck” din Cluj, Emanuel Petran, a intrat în conflict cu șefii Consiliului Județean Cluj în momentul în care nu a acceptat anumite acte de corupție impuse pe linia UDMR Cluj.

“Am fost demis fraudulos și mi s-a distrus viața și cariera fiindcâ nu am vrut să accept ca banii veniți de la Budapesta să fie spălați prin instituția pe care o conduceam, Teatrul de Păpuși Puck.  Planul a fost pus la cale de Vakar Istvan , împreună cu președintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tișe Păunel. Ei s-au folosit pentru a-și implini planul de etnici maghiari și de români plătiți de către ei să facă asta, cum ar fi pseudo-istoricul român, Ovidiu Pecican, semnatarul “Declaratiei româno-maghiare in anul centenarului” și al cărții ” Românii, stigmat etnic. Patrii imaginare”. Plus judecători care i-au sprijinit  Adică, pentru câ nu am vrut să-mi trădez țara,  autoritățile statului au organizat un plan de a mă termina. În scurt timp vor răspunde aceste autorități, cine îi plătește și pentru cine trădează!”, a spus actorul Emanuel Petran

Destituit abuziv, Emanuel Petran a câștigat în instanță împotriva celor din administrația locală. A făcut pentru perioade foarte îndelugate greva foamei, încercând să atragă atenția asupra calității deficitare a actului de justiție în România, reclamând aspecte foarte grave din justiție și din cadrul administrației locale.

Acum vrea să-i dea în judecată pe cei care au introdus articolul 148 în Constituția României, articol referitor la integrarea în UE pe care îl consideră un articol neconstituțional, atâta vreme cât se bate cap în cap cu legislația internă ajungându-se la paradoxul de a respecta prioritatea reglementărilor comunitare cu caracter obligatoriu faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, Constituția României neimpunând în sarcina cetățeanului român o astfel de obligație.

Clujenii care vor să semneze pe lista de susținători a candidatului independent la Camera Deputaților Emanuel Petran, o pot face aici: SEMNEAZĂ.

Exit mobile version