Stiri

Gandacii de Colorado ai Rusiei

Nina Stanski cu „colegii” din Abhazia, colaborare intre Transnistria si Abhazia

Inca din vremea Imperiului tarist al Rusiei s-a practicat o politica agresiva de relocare a mari grupuri de populatii, cu multiple scopuri. Transferurile de populatie au continuat secole la rand, indiferent de forma de guvernamant a Rusiei.

Astfel s-au exterminat popoare, au disparut traditii, diferite culturi, limbi, culturi religioase si la apogeul Uniunii Sovietice aceasta s-a transformat intr-un imens lagar al popoarelor, un gulag mondial, un genocid al nationalitatilor si religiilor, un factor catalizator al mancurtizarii popoarelor.

Dupa destramarea Uniunii Sovietice din cauza acestor mari transferuri de populatii sau de grupuri mancurtizate au inceput sa apara enclave carora Rusia le-a sustinut si incurajat tendintele separatiste si secesioniste.

Gandacii de Colorado ai Rusiei

Astfel au aparut pe hartile lumii gandacii de Colorado ai Rusiei: tari inventate carora li s-a dat in graba cate un steag cu dungi colorate care ar fi putut foarte bine sa fie in culorile dungilor specifice gandacului de Colorado.

Ca urmare au aparut Transnistria, Abhazia, Osetia, iar mai nou sunt pe cale sa se desprinda alti gandaci de Colorado din Ucraina si din alte tari fost sovietice de care poate inca nu stim noi inca.

In Transnistria vice-primministrul rus Rogozin a fost primit pe un santier unde i-a fost inmanata o casca de protectie pentru constructori chiar langa o betoniera vopsita in dungi negre si portocalii , curat gandac de Colorado.

Cat timp Rusia va continua aceasta politica de a distruge popoare, de a distruge nationalitati si culturi distincte, de a mancurtiza si de a exporta terorismul ca politica externa de stat isi va face numai „prieteni” pe tot globul.

Sursa: Blog Glasul-Moldovei.blogspot.md

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

o zi ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

2 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

3 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

4 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

5 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

5 zile ago