Pamflet

Comandante, ce dracu ai facut cu tara asta?

In anul 2009, conform unor documente dezvaluite de catre Wikileaks, in preajma alegerilor prezidentiale din Romania s-au intensificat mesajele diplomatice sau telegramele intre ambasada americana din Bucuresti si Washington. Americanii erau interesati de continuarea parteneriatului strategic cu Romania si de realizarea viitoarelor lor planuri in zona astfel ca Traian Basescu a ajuns sa castige al doilea mandat de presedinte al Romaniei „la masa verde”, prin fraudarea alegerilor.

Intensificarea importanta a schimbului de mesaje dintre ambasada americana de la Bucuresti si Washington nu face decat sa confirme implicarea SUA in „jocul electoral” din Romania si asezarea pe tron a asa zisului presedinte „jucator”.

Comandante, ce dracu ai facut cu tara asta?


Masinaria de fraudare a mafiei PDL-iste a folosit practic toate mecanismele posibile: servicii secrete, SRI, SIE, STS, politie, jandarmerie, prefecti, primari, sefi locali de partid, agenti economici privati sau de stat, etc. Sprijinul americanilor s-a concretizat prin ajutorul pe care National Security Agency (NSA) l-a dat la achizitionarea si instalarea echipamentelor speciale pentru reteaua MONSAT. Astfel, Traian Basescu a folosit Centrul SECI si proiectul militar MONSAT pentru a supraveghea si coordona fraudarea alegerilor.

Pregatirea si pre-organizarea pentru fraudarea alegerilor prezidentiale din 2009 au fost facute inca din timpul campaniei europarlamentare cu implicarea directa a STS. Acum se explica perfect sustinerea pana in panzele albe a lui Marcel Opris de catre Traian Basescu, in cazul accidentului de avion din muntii Apuseni.

Videoclipul de mai sus este poate putin cam vulgar dar reflecta perfect modul in care acest „comandant” si-a batut joc de tara timp de 10 ani. Probabil ca americanii care au violat, batut si jefuit de curand o romanca insarcinata in Italia, stiau si ei ca Romania accepta fara sa se opuna prea mult astfel de „tratamente”. Slugarnicia fara limite a lui Basescu fata de americani, ar fi musamalizat si acest caz daca el s-ar fi petrecut in Romania, asa cum a facut in cazul uciderii lui Teo Peter. Iata insa ca italienii dovedesc demnitate si fac ceea ce este normal si ar fi fost normal sa se intample si in Romania in urma ci cativa ani in cazul Teo Peter.
Mai multi angajati ai STS Satu Mare au afirmat ca in data de 6 decembrie 2009, incepand cu ora 13:40, moment in care Mircea Geoana il depasea cu mai mult de 5 procente pe Traian Basescu, a fost pus in aplicare planul de rezerva, planul B, la ordinele generalului Marcel Opris, seful STS si sub coordonarea vicepresedintelui PDL, Adriean Videanu.Mai exact, STS a avut o derivatie secreta conectata la un server central al PDL din Aleea Modrogan, avand numele de cod „Taurul”.
Mult mai tarziu, AEP si BEC confirma frauda electorala de la alegerile prezidentiale din 2009, de la ambasada Romaniei de la Paris. La acea vreme, ambasadorul Romaniei la Paris era Theodor Baconski, omul care avea sa fie rasplatit pentru frauda comisa si promovat de catre Traian Basescu in functia de ministru de externe.
Cum sa nu fure si sa faca tot felul de potlogarii Mircea Basescu cand insusi fratele sau, Traian Basescu, marele aparator al IN-justitiei este asa dupa cum spunea Crin Antonescu intr-o engleza de balta : „tatal si mama” tuturor relelor , jafurilor si abuzurilor din Romania?
Surse:
––––––-

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

2 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

2 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

4 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

4 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

5 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

6 zile ago