Ticalosi fara glorie, tradatori fara principii – Parintii degenerati ai PSD-ului!

Conducatorii de astazi ai Romaniei nu au nici o legitimitate pentru ca in 1989 a fost de fapt o lovitura de stat. Cei care conduc astazi Romania sunt copiii si nepotii tortionarilor comunisti, ai sovieticilor sau alogenilor veniti calare pe tancurile sovietice. Priviti parintii degenerati, fondatorii FSN-ului, numai tradatori de tara, unul mai mare decat celalalt.

Nu va puteti explica dezastrul in care se gaseste astazi Romania? Priviti atent la imaginea de mai sus si veti gasi raspunsuri la cateva dintre cauzele care au dus la distrugerea sistematica si institutionalizata a Romaniei! Partidele care isi au originea in FSN (un avatar al fostului PCR), PSD-ul si PDL-ul, nu sunt de condamnat doar pentru ca sunt continuatorii comunismului ci si ca isi au originile intr-o entitate conceputa de catre niste tradatori de tara!

Ticalosi fara glorie, tradatori fara principii – Parintii degenerati ai PSD-ului!


Indiferent cat de mult l-ai fi urat pe mafiotul de Traian Basescu, fiind justificata de altfel aceasta ura, cum poti insa sa-l suporti pe un tradator de tara ca Ion Marcel Ilici liescu Ivanovici, pe un Petre Roman Neulander sau un Saul Bruckner alias Silviu Brucan? Oare nu este timpul sa spunem ca trebuie indepartati din viata politica si nu numai, toti tradatorii neamului romanesc?

1) Nicolae Militaru – a fost trecut in rezerva de catre Ceausescu, suspectat fiind de a fi membru GRU. Pana si lui Nicolae Ceausescu i-a fost frica sa faca ceva mai mult impotriva lui Nicolae Militaru decat trecerea acestuia in rezerva si supravegherea stricta de catre serviciile de securitate.

Nicolae Militaru se face vinovat de diversiunile in care au murit destui de multi oameni la asa zisa revolutie din decembrie 1989, diversiuni care seamana suspect de mult cu ceea ce s-a intamplat de curand in Ucraina.

2) Dumitru Mazilu – un nume care a devenit cunoscut romanilor mai cu seama in zilele loviturii de stat din 1989. El este printre cei care au fost prezenti la asa numita „Declaratie de la Budapesta” si este suspectat ca fiind colaborator al serviciilor secrete maghiare (AVO).

De altfel, in primavara anului 1990, Dumitru Mazilu este prezent la inmormantarea unor agenti maghiari din trupele speciale, ucisi in timpul evenimentelor din 1989 de la Timisoara.

3) Ion Marcel Ilici Iliescu (fost IVANOVICI) – tradatorul principal si autorul moral al loviturii de stat din decembrie 1989, agentul rusilor, vanzator si tradator de tara din a carui cauza Romania a cunoscut o distrugere si un jaf atat de mari incat nu cunoscuse nici macar in timpul invaziilor cele mai aprige ale popoarelor migratoare, ale turcilor, rusilor, ungurilor,etc

Ion Iliescu, impreuna cu George Soros, sunt artizanii impunerii folosirii fortate a termenului de rrom in loc de tigan, cu scopul clar de a se face confuzia pana la identitate dintre termenii rrom si roman.

4) Petre Roman ( fost Neulander) – a recunoscut ca a fost spion pentru KGB, livrand pentru sovietici planurile unui baraj construit de francezi in Franta cu ajutorul americanilor

5) Silviu Brucan ( fost Saul Bruckner) – asa zisa eminenta cenusie din spatele tuturor actelor de tradare si de deznationalizare a poporului roman. Silviu Brucan a actionat mai mult pe partea ideologica, pe partea de manipulare, indobitocire si deznationalizare a poporului roman.

Silviu Brucan este unul dintre cei care au planuit impreuna cu George Soros diferite scenarii de deznationalizare, indobitocire si stirbire a identitatii nationale romanesti, prin finantarea masiva a unor trusturi de presa controlate, pentru a difuza si promova incultura, non-valorile, decadenta si pentru a subrezi identitatea nationala si adevaratele valori culturale si spirituale romanesti.

Treziti-va romani! Nu mai votati Basesti, nu mai votati Pontaci, nu mai votati PSD, nu mai votati PDL(PMP), nu mai votati tradatori si antiromani!

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

  • ....asa este si intelegem correct cine ne conduce si in ziua de azi, atita timp cit niciunul dintre ei nu a ajuns la inchisoare, streang sau in fata plutotnului de exoecutie!

  • Roman este agent mosad nu kgb si recent a recunoscu prin franta ca in Romania a fost lovitura de stat

  • Pai da-le tu o alternativa sa voteze. Te pui matale candidat? Ok atunci. Cel mai bine ar fi ca 'telectualitatea care tot face parada de eruditie pe net si predica moralitatea din vârful penitei sa-si suflece dracului mânecile odata, si sa formeze o formatiune politica credibila, daca tot sunt atât de patrioti. Destepti care mai sunteti înca în tara, uniti-va!

  • Articol dezinformator de propagandă. Petre Roman e acum membru PNL, nu PSD, Dumitru Mazilu nu face parte dintre cei care au semnat Declaraţia de la Budapesta şi n-a existat în primăvara lui 1990 nici o înmormîntare a unor "agenţi maghiari din trupele speciale, ucişi in timpul evenimentelor din 1989 de la Timişoara" (cine naiba ar aştepta cîteva luni ca să înmormînteze nişte morţi?)

    • Anonimule, sînt timişorean şi nu ştiu nimic despre participarea lui Mazilu la (hotărăşte-te, e înmormîntare cum scrie în articol, sau comemorare, cum o întorci acum; vă încurcaţi în propriile minciuni) nimic legat de membri ai unor unităţi speciale maghiare care ar fi fost ucişi în decembrie 1989 la Timişoara. Ştiu însă despre campania de acoperire a adevărului despre revoluţia din 1989 printr-un potop de minciuni, declanşată imediat după revoluţie şi care continuă şi acum (vezi şi articolul pe care-l comentăm).
      http://mariusmioc.wordpress.com/2009/08/17/in-1990-scriam-despre-acoperirea-adevarului-despre-revolutie-printr-un-potop-de-minciuni/
      Această campanie are scopul ascunderii vinovăţiei criminalilor din 1989 prin aruncarea vinii pe fantomatici agenţi străini, pe care nimeni nu-i poate identifica.

  • i-am deconspirat pe acestia acum 3-4 ani cand am scris despre lovitura de stat din decembrie 1989. am ajuns insa la concluzia ca nu se putea face altfel. cineva trebuia sa il inlature de la putere pe ceausescu si ai lui. daca a fost bine sau daca ne v-a fi mai bine asta doar timpul si cat de capabili sunteti voi insiva om sti .

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

3 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

3 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

4 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

5 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

6 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

7 zile ago